NA PRODAJU Kuća u Dajbabama Podgorica
Dajbabe
Prodaja 77,500€ - Kuće
130 3 Soba 1 Kupatilo 1050

NA PRODAJU Kuća u Dajbabama Podgorica

Lokacija

U pitanju je jako dobra lokacija, nadomak glavnog grada – Dajbabe. Veoma mirno, puno zelena naselje, udaljeno od gradske buke i galame ali jako dobro povezano sa strogim gradskim jezgrom putem nove zaobilaznice kojom se za 15-20 minuta stiže do grada! Na pet minuta se nalazi i poznati manastir Dajbabe a na deset Dajbabska Gora, popularni vidikovac i šetalište.

Enterijer i dizajn

Ova prizemna kuća od 130m2 nalazi se na placu od 1050m2 koji je ograđen. Unutrašnjost kuće nije uređena, ali je stavljena eloksirana bravarija i fasada. Što se tiče same strukture, kuća ima veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe i kupatilo.

Naše mišljenje

Vjerujemo da je ova kuća odličan izbor za sve ljude koji žele da žive malo dalje o svakodnevne gradske buke, ali ipak u blizini grada, da uživaju u dvorištu, zelenilu, da imaju svoj vrt, cvijeće, lozu, psa i slično a što je u gradu često neizvodljivo.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

 

Karakteristike

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara