NA PRODAJU Lijepo sređena garsonjera iza Delte 26m2
Др. Вукашина Марковића, Крушевац, Подгорица, Главни град Подгорица, 81000, Црна Гора
Prodaja 29,000€ - Garsonjera
26 1 Kupatilo

Izdavanje stanova PodgoricaNA PRODAJU Lijepo sređena garsonjera iza Delte 26m2

Lokacija

Garsonjera se nalazi iza  Delta City i predstavlja jednu od najtraženijih i najatraktivnijih lokacija u Podgorici. Na samo pet minuta nalaze se dva tržna centra, a u prizemlju zgrade nalazi se supermarket. U blizini je i Unverzitet Crne Gore, kao i Medicinski fakultet i Klinički centar. U okolini zgrade ima dosta slobodnih parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Po kvadraturi, ova nekretnina je garsonjera ali je struktura prilagodjena te je kao jednosoban stan. Nalazi se u zgradi koja posjeduje lift. Stan je lijepo sređen i opremljen, a prostor odlično iskorišten. Sastoji od dnevnog boravka sa garniturom i televizorom, na koji se nadovezuje kuhinja sa svim neophodnim elementima i uređajima. Iz dnevne se ulazi u spavaću sobu koja posjeduje krevet i ormar. Kupatilo je prilično prostrano i ima kadu i veš mašinu. Stan je klimatizovan.

Naše mišljenje

Ako tražite da kupite nekretninu u Podgorici po povoljnoj cijeni a na odličnoj lokaciji, ovo je definitivno odlična ponuda. Ovo je veća garsonjera strukturisana kao manji jednosoban stan, odmah iza Delta City. Idealna je za izdavavanje!

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara