Na prodaju Lux namještena garsonjera na Tuškom putu 30m2
Vojvode Stanka Radonjica
Prodaja 39,500€ - Garsonjera
30 1 Kupatilo

Na prodaju Lux namještena garsonjera na Tuškom putu 30m2

Lokacija

Stan se nalazi na bulevaru Vojvode Stanka Radonjića, koji plijeni mirom, skladom sve stanare ovog dijela grada udaljenog od strogog centra desetak minuta. U blizini su dva hipermarketa Naš Diskont i HDL Laković kao i apoteka, pekara, frizerski i kozmetički salon i teretana. Nekoliko osnovnih škola se nalazi na svega 15 minuta hoda od stana, kao i vrtići, a tu su i srednje škole. Ispred zgrade ima dosta parking mjesta.

Enterijer i Dizajn

Ova garsonjera od 30m2 je divno opremljena namještajem koji će budućem vlasniku pružiti maksimalan komfor i prijatan boravak. Dnevni boravak je upotpunjen ugaonom garniturom veselih boja, koja se raspušta u francuski ležaj. U produžetku je trpezarija sa stolom i tri stolice, kao odlično opremljena kuhinja sa keramičkom sudoperom. U kupatilu je kada i veš mašina. U hodniku su ugradni ormari. Garsonjera je klimatizovana i izlazi na jedan balkon. Ispred zgrade ima mnogo parking mjesta.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team Uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara