Na prodaju Namješten Jednosoban stan u Bloku 6 36m2
Djoka Miraševića
P R O D A T O 50,000€ 55,000€ - Stanovi
36 1 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju Namješten Jednosoban stan u Bloku 6 36m2

Lokacija

Stan se nalazi na preljepoj lokaciji u Podgorici. U pitanju je zgrada Cijevne Komerc u Bloku 6, odmah iza Hifa Oil-a i pored Tološke šume. Jako mirna lokacija grada, na deset minuta vožnje od strogog centra grada i deset minuta hoda od City Kvarta i dva tržna centra – Delta City i City Mall-a. U okolini stana se nalazi dosta supermarketa, slatka kuća, kafići, kao i dvije osnovne škole, vrtić i park sa mnogo rekreativnih staza i sprava za vježbanje.

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 40m2 nalazi se u zgradi koja se redovno održava i koja ima nov lift. Što se tiče strukture stana, stan ima prostranu dnevnu sobu upotpunjenu udobnim ležajem koji može da se razvuče u komforan francuski ležaj. Duž zida su postavljeni ugradni plakari sa ogledalima, a na drugom zidu je ogroman plazma TV-om. U produžetku je trpezarija kao i u potpunosti opremljena kuhinja koja ima sve neophodne elemente i uređaje uključujući i mašinu za sude. Spavaća soba takođe ima veliki plakar i viseće plakare sa lijepim krevetom samcem. Kupatilo je malo ali funkcionalno, i ima tuš kabinu.

 

Stan je klimatizovan i izlazi na jednu veliku terasu na kojoj su stavljeni takođe plakari. Ispred zgrade ima dosta parkinga. 

Naše mišljenje

Po našem mišljenu, ovo je odlična ponuda stana na ovoj lokaciji. Takav mir, zelenilo, blizina centra grada, mnoštvo parkinga, dvije škole vrtić na pet minuta su zaista odlični razlozi da ozbiljno razmislite o kupovini ove nekretnine.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu, papiri su skroz uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović