Na prodaju namješten jednosoban stan u zgradi Katel na Starom Aerodromu 45m2
Prodaja 54,600€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju namješten jednosoban stan u zgradi Katel na Starom Aerodromu 45m2

Lokacija

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, na bulevaru Pera Ćetkovića u zgradi Katel. Jako dobra lokacija za življenje jer se u blizini nalaze supermarketi, kafići, butici, a centar je na manje od 2km udaljenosti!

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 45m2 ima prostranu dnevnu sobu upotpunjenu ugaonom garniturom i komodom sa TV-om (TV sa slike je zamijenjen modernijim), povezanu sa trpezarijom u kojoj su sto i četiri stolice. Kuhinja je opremljena svim neophodnim elementima i uređajima. U spavaćoj sobi je veliki francuski krevet i ormar. Stan je klimatizovan, ima jednu terasu a zgrada ima lift i interfon.

Naše mišljenje

S obzirom na lokaciju, spratnost i orijentaciju, kao i cijenu koja je odlična, vjerujemo da je ovaj stan pravi izbor za sve koji tragaju za jednosobnim stanom u Podgorici. 

Uslovi Prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko ste zainteresovani za stan, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas.

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović