NA PRODAJU Nenamješten Dvosoban stan u ulici Mitra Bakića 69m2
Ulica Mirka Bakica
P R O D A T O 61,000€ - Stanovi
69 2 Soba 1 Kupatilo

NA PRODAJU Nenamješten Dvosoban stan u ulici Mitra Bakića 69m2

Lokacija

Stan se nalazi u ulici Mitra Bakića. Ova lokacija ima niz povoljnosti, a to su vrtić, osnovna i srednja škola, tržni centar Gintaš, autobuska i željeznička stanica na samo nekoliko minuta udaljenosti. Ispred zgrade je igralište za djecu, što je velika prednost za porodice sa malom djecom.

Enterijer i dizajn

Ovaj dvosoban stan od 69m2 se nalazi na ćošku zgrade i okrenut je na tri strane svijeta jug, sjever i istok.
Ulaskom u stan dolazi se do hodnika sa velikim ugradnim plakarom. Dnevna soba i trpezarija su povezane, prostrane i jako prijatne za boravak. Klima je ugradjena u dnevnoj sobi. Iz dnevne sobe se izlazi na veliki balkon sa kojeg se pruža predivan pogled na zelenilo i igralište za djecu. Kuhinja je kvadratnog oblika, izuzetno funkionalna i odvojena šiber staklom od trpezarije. Spavaće sobe su velikim hodnikom odvojene od dnevnog boravka i trpezarije.
Stan je veoma prozračan, sve prostorije imaju velike prozore. Kuhinja i kupatilo samim tim prirodnu ventilaciju. U stanu se takodje nalazi velika ostava, koje u novim zgrada ni ne postoje.
Parket je veoma kvalitetan, ali je potrebno hoblovanje. Instalacije nisu mijenjane od kad je zgrada izgradjena.

Zgrada ima lift i formiranu skupštinu stanara, te samim tim se održava veoma dobro. Izolacija zgrade je odlična i nema problema sa vlagom. Demit fasada je uradjena na čitavoj zgradi prije nekoliko godina. 

Naše mišljenje

Ovaj stan je na odličnoj lokaciji na 10 minuta vožnje od strogog centra grada  i posebno ga preporučujemo porodici sa djecom zbog blizine dječijeg igrališta, vrtića i škole. Takođe, tu je i Mall of Montenegro gdje možete naći sve što vam je neophodno – zelena pijaca, pošta, banke, butici, kafići, knjižara, apoteka. .

Uslovi prodaje

U listu nepokretnosti stan je upisan na 69m2, svojina je uredna i bez opterećenja a prodaje se za gotovinu. Ako vam se dopala ova nekretnina, slobodno nas konktaktirajte, biće nam pravo zadovoljstvo da vam je pokažemo. Pisco tim radi za Vas. 

 

Karakteristike

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara