NA PRODAJU Nenamješten dvosoban stan u zgradi Ljuba Zeca 58m2
Краља Николе, Побрежје, Подгорица, Главни град Подгорица, 81106, Црна Гора
Prodaja 74,000€ - Stanovi
58 2 Soba 1 Kupatilo

NA PRODAJU Nenamješten dvosoban stan u zgradi Ljuba Zeca 58m2

Lokacija

Stan se nalazi u zgradi Ljuba Zeca, odmah pored Srednje trgovinske škole. Ovo je odlična lokacija, jer vam je sve na dohvat ruke. Na pet minuta su i osnovne i srednje škole, pijaca Gintaš i tržni centar Mall of Montenegro, supermarketi, apoteke.. Centar je na 5 minuta vožnje kao i autobuska i željeznička stanica. Tu je i brdo Ljubović sa mnogo rekreativnih staza, idealnih za treniranje i šetnju, i bijeg od vrućine.

Enterijer i dizajn

U pitanju je dvosoban stan od 58m2, istočno orijentisan, klimatizovan, sa izlazom na balkon. Sve prostorije su komforne, u kuhinji su postavljeni kuhinjski elementi, a u kupatilu sanitarije i kada. Odlična spratnost! Zgrada ima lift i interfon.

Naše mišljenje

Po našem mišljenju, ovo je odličan stan u koji nije potrebno nikakvo ulaganje ili renoviranje. Ako ga kupite, bilo za lični boravak ili za izdavanje, ni u jednom slučaju nećete pogriješiti!

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara