Na prodaju Nerenoviran dvosoban stan u Pet udovica 64m2
Сердара Јола Пилетића, Подгорица, Главни град Подгорица, 80001, Црна Гора
Prodaja 65,000€ - Stanovi
63,98 2 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju Nerenoviran dvosoban stan u Pet udovica 64m2

Lokacija

Stan se nalazi u soliteru Pet Udovica, u zgradi koja ima dva lifta, interfon i redovno se održava. Ovo je odlična lokacija za življenje, jer se u blizini nalaze supermarketi, apoteka, pošta, dječije igralište, osnovna škola, srednje škole, na pet minuta hoda su tri fakulteta – Ekonomski, Pravni i Fakultet Političkih nauka, dok su ostali na 20 minuta hoda. U blizini je i studentska menza, kao i strogi centar grada. Hercegovačka na svega deset minuta hoda!

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 63,98m2  Dnevni boravak je jako komforan i odvojen od trpezarije i kuhinje. Dvije spavaće sobe su prostrane i prozračne. Tu su i veliki hodnik i kupatilo. Stan je klimatizovan, ima dvije terase i gleda na glavnu ulicu. Ispred ima dosta parkinga.

Naše mišljenje

Ovom stanu je potrebno kompletno renoviranje, ali njegovim renoviranjem dobijate stan na vrhunskoj lokaciji, ujedno mirnoj a tako nadomak centra i fakulteta. Idealno za življenje ali i za izdavanje!

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara