Na prodaju Nov, neuseljavan jednosoban stan u Central Pointu 49,22m2
Марка Радовића, Крушевац, Подгорица, Главни град Подгорица, 81000, Црна Гора
Prodaja 72,500€ - Stanovi
49.22 1 Soba 1 Kupatilo 2020 Godina izgradnje

Na prodaju Nov, neuseljavan jednosoban stan u Central Pointu 49,22m2

Lokacija

Stan se nalazi u novom podgoričkom naselju Central pointu, u trećoj zgradi sa pogledom na Atlas Capital. Ovo je jako atraktivna lokacija s obzirom na činjenicu da su na dva minuta hoda dva tržna centra City Mall i Delta City, kao i City Kvart koji je pun kafića, restorana, marketa, prodavnica, teretana, poslovnih prostora i kancelarija. Tu su i skoro svi fakulteti kao i Klinički centar Crne Gore.

Enterijer i dizajn

U pitanju je u potpunosti nov i neuseljavan stan od 49,22m2. Ima jako prostranu dnevnu sobu povezanu sa trepazarijom i kuhinjom. Spavaća soba je takođe velika. U kupatilu je postavljena tuš kabina i sanitarije. Stan je klimazitovan i ima jednu terasu, dok zgrada ima lift i itnerfon. Sjeveroistočno je orijentisan.

Ispod zgrade postoji velika garaža, te ukoliko vam bude potrebno i garažno mjesto, potrudicemo da vam ga dodatno obezbjedimo.

Naše mišljenje

Central point je veoma atraktivno naselje, cijene izdavanja namještenih jednosobnih stanova se kreću od 350-400EUR mjesečno, te ukoliko želite da uložite novac u nekretninu, pa bilo da živite, bilo da izdajete, sigurno nećete pogriješiti.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara