Na prodaju Renoviran Dvosoban stan kod Autobuske stanice 64m2
Prodaja 79,500€ - Stanovi
64 2 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju Renoviran Dvosoban stan kod Autobuske stanice 64m2

Lokacija

U blizini autobuske i željezničke stanice, park-vrtića, srednje ekonomske škole, tržnog centra Mall of Montenegro i gradske tržnice i pijace, brojnih kancelarija i prodavnica, ali najviše zbog mira koji nudi ovo naselje na manje od deset minuta vožnje od strogog centra grada, naselje Drač sve više izaziva interesovanje kod ljudi koji tragaju za svojim kutkom u glavnom gradu.

Enterijer i dizajn

U pitanju je dvosoban stan od 64m2 u zgradi starije gradnje, ali u potpunosti renoviran. Parketi su hoblovani, u kuhinji i kupatilu promijenje pločice, stara bravijara zamijenjena novom, eloksiranom. Dnevna soba je prostrana kao i dvije spavaće sobe i sve prostorije izlaze na terasu. Stan je jako topao i ušušlan, orijentisan je ka istoku i jugu. Klimatizova je i trenutno izdat kao advokatska kancelarija. Oko zgrade ima dosta parking mjesta.

Naše mišljenje

S obzirom da je stan renoviran i da nema potrebe za dodatnim ulaganjima u renoviranje, a na pet-deset minuta su vrtić, park, dvije osnovne škole kao i srednje ekonomska škola, ovo je idealna lokacija za sve porodične ljude koji traže stan na mirnoj lokaciji u Podgorici.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu po zahtjevu vlasnika, a ukoliko Vam se svidjela ova nekretnina, kontaktirajte nas za više informacija. Pisco Team uvijek radi za Vas!

 

Slične nekretnine

Оставите одговор