Na prodaju Renoviran jednosoban stan u Pet udovica 53m2
Сердара Јола Пилетића, Подгорица, Главни град Подгорица, 80001, Црна Гора
Prodaja 62,500€ - Stanovi
53 1 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju Renoviran jednosoban stan u Pet udovica 53m2

Lokacija

Stan se nalazi u soliteru Pet Udovica, u zgradi koja ima dva lifta, interfon i redovno se održava. Ovo je odlična lokacija za življenje, jer se u blizini nalaze supermarketi, apoteka, pošta, dječije igralište, osnovna škola, srednje škole, na pet minuta hoda su tri fakulteta – Ekonomski, Pravni i Fakultet Političkih nauka, dok su ostali na 20 minuta hoda. U blizini je i studentska menza, kao i strogi centar grada. Hercegovačka na svega deset minuta hoda!

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 53m2 je jako komforan i što je najvažnije renoviran. Dnevni boravak je jako prostran, kao i spavaća soba. Parket je ishoblovan, stavljene su nove pločice i kuhinjski elementi u kuhinji, kupatilo komplet renovirano i stavljena tuš kabina. Stan je klimatizovan i izlazi na jednu terasu. Ispred ima dosta parking mjesta.

Naše mišljenje

Ako ste u potrazi za dobrim stanom na odličnoj lokaciji, ovo je definitivno stan za vas. Blizina fakulteta, škola, marketa, centra grada, sve ide u vašu korist. Ovo je odličan izbor za kupovinu, bilo da hoćete da ga iznajljujete ili sami da živite u njemu.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara