Na prodaju veliki jednosoban stan kod hotela Premijer – Preko Morače 57m2
Булевар светог Петра Цетињског, Стара Варош, Подгорица, Главни град Подгорица, 81108, Црна Гора
Prodaja 90,000€ - Stanovi
57 1 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju veliki jednosoban stan kod hotela Premijer – Preko Morače 57m2

Lokacija

Stan se nalazi u zgradi na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, pored hotela Premijer i kafića Koala. Ovo je izvrsna lokacija s obzirom da je sve na dohvat ruke. Tu je trg Vektra tzv. biznis trg, sa mnoštvom kancelarija, poslovnih objekata, državnih organa. . Takođe, u blizini su i supermarketi, butici, kafići, restorani, svi fakulteti, Klinički centar, rekreativni park Tološka šuma itd.

Enterijer i dizajn

Ovaj veliki jednosoban stan od 57m2 ima veliki dnevni boravak koji je predviđen da bude povezan sa trpezarijom a šankom odvojen od kuhinje. Kuhinja je ugradna i ima apsolutno sve neophodne elemente i uređaje. Spavaća soba je takođe prostrana. Kupatilo ima kadu. Stan je klimatizovan i izlazi na jednu terasu. Takođe, sprovedeno je centralno grijanje.

Naše mišljenje

Ovo je idealan lokacija i stan za ljude koji traže stan za kancelariju, ili čak za življenje. Jer za koju god namjenu da ga kupite, sigurno nećete pogriješiti.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara