Namješten stan sa garažom – pogled na more
Prodaja 140,000€ - Stanovi
74 2 Soba 1 Kupatilo

Dvosoban namješten stan 74m2 u Rafailovićima

Lokacija i unutrašnjost

namješten stan u budvi sa garažnim mjestomDvosoban stan se nalazi u Rafailovićima nadomak Budve. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina. Plaža u Rafailovićima je veoma prostrana, pješčana i šljunkovita stvorena za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. U blizini ima nekoliko marketa. Budva je udaljena 5-6km, a najbliži aerodrom se nalazi u TivtuStan ima 74m2: pogled na more, dvihe spavaće sobe, dnevna soba sa kuhinjom, dvije terase, kupatilo sa podnim grijanjem, hodnik.  Udaljen je samo 150 metara od mora.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji način je namješten stan, kao i interesantna lokacija.  U cijenu ovog stana ulazi i parking mjesto. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš.Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine