Namješten stan u Budvi u centru grada
[email protected]
Prodaja 120,000€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

Prodaje se jednosoban stan u centru Budve sa pogledom na more

Lokacija

prodaja namještenog stana u budvi crna gora nekretnineStan se nalazi na lokaciji naselja Rozino u blizini glavnih institucija u Budvi. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Zgrada je useljiva. Oko zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan, a što se tiče samog parkinga u zgradi, informacije klijent dobija na upit, cijena po dogovoru.  Udaljenost od mora je nekih 1000m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi veliki broj maloprodajnih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, pekara, osnovna i srednja škola, kao i veliki broj kako manjih tako i većih super marketa, piljara i objekata sa brzom hranom.

Unutrašnjost

Zgrada je urađena od najkvalitetnijih materijala vrhunskog kvaliteta. U pitanju je luksuzno namješten jednosobni stan. U stanu je ugrađena klima. Stan ima 50m2.

Naše mišljenje

prodaja namještenog stana u budvi crna gora nekretnineSvidjela nam se kompletno uređena zgrada sa vrhunski opremljenom kuhinjom i modernim dizajnom namještaja. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, kao i dobra povezanost lokacije sa svim dijelovima grada i važnim ustanovama u Budvi. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Mapa

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine