Nekretnina Podgorica |  Izdavanje | Jednosoban Stan Central Point
Izdavanje 400€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža 2020 Godina izgradnje

Izdaje se jednsoban stan u Central Pointu

Nekretnine Podgorica - Izdavane - Central Point JednosobanLokacija

Stan se nalazi u novoj zgradi u komplexu „Central Point „ nadomak tržnog centra “ Delta“. Zgrade su napravljene 2020 godnie i tek su useljene. Stanovi su novi kao što je i upravo ovaj koji vam nudimo. Lokacija ove nekretnine je odlična iz više razloga, jer se odavde dolazi veoma lako do svih važnijih djelova grada. Takodje tu su i puno lokala, butika, tržnih centara, ali i vrtić i škola, fakulteti. Uglavnom jedna od najtraženijih lokacija.

Unutrašnjost

Kao što se može i vidjeti po fotografijama, stan je potpun nov i opremljen vrhunskim novim namještajem. Nije se nikad izdavao, zapravo čeka nove zakupce. Prostran je jer ima 50m2, sve prostorije su veoma svijetle dijelom iz razloga što je okrenut u smjeru jugo-zapad, pa je tokom cijelog dana osunčan. Namještaj je udoban, stilski lijepo uklopljen mirnig nijansi koje će vam garantovati, udobnu radnu i atmosferu za odmor.  Sve što bi vas interesovalo od opreme možete naći u ovom stanu. Podovi su lijepe teksture drveta, a u garderoberima ima dovoljn o mjesta za odlaganje.

Bitno je napomenuti da u cijenu ide i podzemna garaža.

Nekretnine Podgorica - Izdavane - Central Point JednosobanUslovi izdavanja.

Izdaje se na period od godinu dana uz standardne agencijeske uslove. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, slobodno nas kontaktirajte, takodje ako imate vašu nekretninu koju želite oglasiti, to možete učiniti preko ove jednostavne forme.

[maxbutton id=“19″ ]

Slične nekretnine

Оставите одговор