Nekretnine Kotor – Prodaja Trosoban Stan 86m2
Prodaja 140,000€ - Stanovi
86 3 Soba 1 Kupatilo

Prodaje se trosoban stan u Kotoru od 83m2

Lokacija

Stan se nalazi u naselju “ Sveti Vrači“ koje predstavlja uzvišenje iznad Dobrote i koje omogucava divan pogled na zaliv. Inace na ovom dijelu je ekspanzija gradnje tako da je sve više kupaca koji su se odlucili za ovu lokaciju. Naselje je dobro infrastrukturno pokriveno i dobro organizovano.

Ovdje ćete biti dovoljno daleko od gradske gužve ali na svega 5 minuta od starog grada. Zgrada u kojoj se nalazi ova nekretnina je starogradnja, sa četiri etaže bez lifta. Stan se nalazi na poslednjem spratu, a dobra stvar je što postoji i mogućnost nadogradnje, sa obzirom na činjenicu da se radi o ravnim krovovima zgrade.

Unutrašnjost nekretnine

Nekretnine KotorKao što možete primijetiti na fotografijama, zaliv se vidi kao na dlanu, a južna strana prema kojoj je stan okrenut daje dosta svjetlosti i prozračnosti. Interijer i uredjenje je zrelo za renoviranje pa tako budući kupci bi trebali i to uzeti u obzir. Od prostorija u stanu su dvije spavaće sobe, dnevna, trpezarija, kuhinja a uz stan dodju i podrum i tavan. Stil je klasičan sa mediteranskim motivima. 

Dvije terase, orijentisane jugo-istok, sjevero-zapad gledaju na zaliv i mogu vam pružiti dosta uživanja. 

U stanu su ugradjene 4 klima uredja i to bi ostalo budućim kupcima. Ova nekretnina se može realizovati i kao prostor za izdavanje tokom ljetnjih mjeseci ali i za udoban boravak. Po našoj procjeni potrebno je renoviranje, mada je spoljna bravarija zamijenjena sa pvc bravarijom. 

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš, a naša agencija će vam rado izaći u susret ako želite da obidjete ovu nekretninu. Možete nas kontaktirati na [maxbutton id=“8″ ]  ili zakazati posjetu [maxbutton id=“9″ ]

Slične nekretnine