Prodaja Stanova – Nekretnine Podgorica
Prodaja, Kompenzacija 73,000€ - Stanovi
70 2 Soba 2 Kupatila 2018 Godina izgradnje

Stan na Starom Aerodromu od 70m2

Lokacija

Stari aerodrom je lokacija o kojoj smo vec pisali. Urbano naselje koje se lijepo razvija sa przvilnim bulevarima, sadrzajima koji su potrebni za sve struktutre stanovnistva. Ova zgrada konkretno je novogradnja i to veoma kvalitetna. Zamisljena je kao 7-smo spratnica i smjestena je odmah pored velikog bulevara. Prilazni putevi su jako dobri a tu je i veliki parking koji ima dovoljno mjesta za parkiranje. Ulazi su takodje lijepo osmisljeni i prostrani. Svaki ulaz ima dva lifta na raspolaganju, sto je za svaku pohvalu tako da iako ovo nije velika spratnost nikada necete doci u situaciju da cekate na lift. Zaista dobar primjer unapredjenja gradnje. Nadamo se da ce ovo i drugi investitiori prihvatiti kao standard.

prodaja stanova podgoricaUnutrasnjost stana

Stan se nalazi na vecim spratovima, ali nije zadnji. Veoma je lijepo koncipiran i rekli bi da je iskoristen svaki milimetar. Ulazni hodnik je poplocan kvalitetnom keramikom i predstavlja cvoriste ka ostalim prostorijama. Ovaj prostor je dovoljno prostran za manipulaciju garderobom  a tu je i mali gostinski wc. Ostale prostorije se nadovezuju na ovaj prostor. Dnevna soba, trpezarija i kuhinija cine jedan veliki monoblok, sa izalaskom na terasu koja je okrenuta ka jugo-istoku.  Ostale prostorije su dvije velike spavace sobe, sa posebnim kupatilom. Na fotografijama mozete vidjeti kvadrature i raspored prostorija. Uglavnom pozitivan utisak koji ostavlja ovaj stan se odnosi i na materijale od kojih je napravljen. Podovi su parket i keramika. Spoljna bravarija je pvc i rekli bi da je dobro izolovana. Takodje zgrada ima i spoljnu termoizolaciju tj. demit fasadu koja ce vam obezbijediti komfor tokom oscilacija temperature.

prodaja stanova podgoricaU dogovoru sa vlasnikom stana, sa obzirom da je ovo novogradnja koja ce biti zavrsena najkasnije za 5 mjeseci postigli smo po nasem misljenju dobru cijenu za buduce kupce. Napomenucemo da po nasoj procjeni ova zgrada nece biti zakljonjena sa drugom sto je cest slucaj nazalost tako da o tome ne morate da brinete.

Uslovi prodaje

Prodaje se za kes ali postoji i mogucnost i kompezacije za jednosoban stan uz doplatu. Pisco Real Estate kao agencija za nekretnine koja vodi racuna o vasim zahtjevima je ovlascena za zastupanje i rado cemo vam pokazati ovu nekerentinu.

Slične nekretnine