Nekretnine Podgorica | Dvosoban Stan 83 m2 | Centar
Prodaja 90,000€ - Stanovi
83 2 Soba 2 Kupatila 1980 Godina izgradnje

Dvosoban stan od 83 m2 u centru grada

Lokacija

Dvosoban stan zgrada Metalke PodgoricaCentar grada postaje sve više popularan kako i treba biti, pa stoga u zadnje vrijeme bilježimo i rast cijena nekretnina u ovom dijelu. Ovaj sta se nalazi na svega 300 m od glavnog gradskog trga u poznatoj zgradi „Metalka“. Ova lokacija pruža dosta prednosti, počevši od dobre komunikacije prema drugim djelovima grada, blizina svih važnijih institucija, škola, vrtića ali i velikih marketa. Takodje za one koji razmišljaju da eventualno izdaju ovu nekretninu, blizina “ Stare Varoši „ koja je izuzetno popularna medju turistima čini ovu nekretninu još primamljivijom.

Dvosoban stan zgrada Metalke PodgoricaUnutrašnje uredjenje i raspored

Dizajn unutrašnjeg prostora je koncipiran tako da ćete se osjećati veoma prijatno i neće vam nedostajati prostora. Sve prostorije su velikih dimenzija, trpezarija odvojena od dnevne sobe i kuhinje, velike spavaće sobe, veliko kupatilo. Ulazni hodnik je takodje velik i prostran, pa i pored činjenice da je tu smješten veliki ugradni plakar, ostaje i više nego dovoljno mjesta za kretnju.

Dvosoban stan zgrada Metalke PodgoricaČinjenica da je stan renoviran, doduše ne u potpunosti, će svakako radovati buduće kupce. Promijenjena je kompletna spoljna bravarija, parketi su prehoblovani i lakirani a radjeni su i toaleti i potpuno nova kuhinja. Zidovi su takodje radjeni u modernoj zidnoj tehnici. Zaista ovaj prostor djeluje, svijetlo, svježe i prijatno. Stan se prodaje sa kompletnim namještajem koji je kvalitetan i udoban. Skoro je ugradjeno i par novih američkih plakara. Sve u svemu jedan odličan prostor koji vrijedi pogledati.

Napomenućemo da ova zgrada ima četiri sprata, i da nema lifta, a ova nekretnina se nalazi na početku zgrade prema „Hiltonu“ . Stan je okrenut u smjeru istok – zapad. Takodje u podrumskim prostorijama u sklopu ovog stana ima i 8m2 prostora koji je na raspolaganju budućim vlasnicima stana.

Uslovi kupovine

Dvosoban stan zgrada Metalke PodgoricaOva nekretnina se prodaje za keš ali i neke interesantne kompezacije za manji stan su takodje u opticaju. U slučaju da želite zakazati posjetu [maxbutton id=“9″ ] bićemo vam na raspolaganju. Pisco Real Estate je agencija koja vodi računa o svojim klijentima. Ukoliko i vi želite da saznate koliko vaša nekretnina vredi [maxbutton id=“18″ ] ili želite ponuditi vašu [maxbutton id=“1″ ] bićemo tu za vas.

Slične nekretnine