Nekretnine Podgorica | Izdavanje | Jednosoban stan 44m2
Izdavanje 350€ - Stanovi
44 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan za izdavanje preko “ Morače“

Lokacija i okruženje

Ova nekretnina se nalazi u ulici Svetozara Markovića u Podgorici. Radi se o lijepom i širokom bulevaru sa četiri trake. Ova pozicija predstavlja jednu od najtraženijih lokacija u gradu. Razloga je dosta. Blizina škole, fakulteta, vrtića, doma zdravlja, i pregršt drugih važnih institucija čine ovu nekretninu veoma poželjnom. Stan koji vam nudimo za izdavanje se nalazi u zgradama koje su poredjane duž bulevara. Zgrada je manje spratnosti ali veoma vitalna i uredne spoljašnjosti.

Enterijer i dizajn

Stan je klasičan jednosoban, sa spavaćom sobom, hodnikom, velika dnevna soba gdje je dio rezervisan za trpezariju i kuhinju, a tu je i lijep balkon. Napomenućemo da je stan komletno renoviran i to od poda do plafona. Mi nijesmo našli ni jednu zamjerku na uredjenje. Odradjeni su čak i plafoni od rigipsa, dodatni plakari i ormari,  a vanjska bravarija je kompletno zamijenjena. Takodje su stavljene ukrasne ali i sigurnosne rešetke na  spoljne prozore, jer je stan visoko prizemlje. I taj prostor na balkonu je iskorišten da bi se dodalo mjesta za ugradne elemente.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. [maxbutton id=“20″ ] 

 

video
Dnevna soba sa kuhinjom

Slične nekretnine

Оставите одговор