Nekretnine Podgorica Prodaja | Djelimično Renoviran Dvosoban Stan u Moskovskoj Ulici
Московска, Подгорица, Главни град Подгорица, 81101, Црна Гора
P R O D A T O 83,000€ - Stanovi
70 2 Soba 2 Kupatila

Nekretnine Podgorica Prodaja | Djelimično Renoviran Dvosoban Stan u Moskovskoj Ulici

Nekretnine Podgorica Prodaja | Nerenoviran Dvosoban Stan u Moskovskoj UliciLokacija

Zgrada u kojoj se nalazi ovaj stan je jeko dobre izvedbe  i po njoj se ne vidi da je stara oko 40 godina. Razlog tome je i činjenica da se dobro održava i redovno. O samoj lokaciji smo puno govorili. U okruženju imate gotovo sve, od prodavnice, butika,restorana, apoteka škola, fakulteta…. Stan gleda jednim dijelom gdje je dnevna soba prema jugo-istoku a drugim dijelom gdje su spavaće sobe prema sjeverozapadu. Raspored prostorija po nama najbolji mogući, gdje su prostorije za dnevni boravak i kuhinja dobro osunčane i odvojene od dijela za dmor. Ta intima koju dobijate je stvarno vrijedna.  Zgrada ima lift, nije baš velik, ali smo se uvjerili da se održava i da je uvijek funkcionalan. Zgrada ima skupštinu stanara koja funkcioniše. Pogledajte i OVAJ  stan ukoliko vas interesuje Moskovska ulica.

 

Nekretnine Podgorica Prodaja | Nerenoviran Dvosoban Stan u Moskovskoj UliciDizajn intereijera

Stan smo pregledali, gotovo svaki centimetar kako bi vam što bolje prikazali situaciju na terenu. Podovi su klasičan parket koji je odličan i ne morate ga mijenjati osim ako vam se ne dopada riblja kost kao jedan od načina slaganja parketa kao i veličina samih palica.  Pregledali smo i zidove koji su ravni i ne zahtijevaju ni euro ulaganja što se tiče ispravljanja krivina i sl. Spoljna bravarija je zamijenjena kompletno a ugradjenu su i aluminijske roletne. Struja je takodje promijenjena pa postoji nova rasklopna tabla sa osiguračima.

Što bi trebalo uraditi jeste renoviranje kupatila, promjena unutrašnje stolarije, zamjena keramike u kuhinji, i ugradnih plakara. Uglavnom ako se to odradi dobijate zaista vrhunsku nekretninu naročito ako je u pitanju porodica kojoj treba lijep komforan stan za život.

Nekretnine Podgorica Prodaja | Nerenoviran Dvosoban Stan u Moskovskoj UliciUslovi kupovine

Stan se prodaje za gotovinu, moguće su i kompezacije za neki interesantan stan uz doplatu. Naša agencija vam nudi odlične prezentacije i pomoć pri procjeni nekretnine, stoga ako imate i vi nekretninu za ponuditi budite slobodni da nas kontaktirate.

 

 

 

Karakteristike

Mapa

Energy Performance

  • Energy Class: A+
  • A+
  • A
  • B
  • C

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović