Nekretnine Podgorica | Prodaja | Dvosoban City Kvart
[email protected]
P R O D A T O 105,000€ - Stanovi
66 2 Soba 2 Kupatila

Lijep dvosoban namješten stan u City kvartu

Nekretnine Podgorica -Prodaja Stanova City Kvartlokacija

City kvart i dalje važi za lokaciju gdje vlada velika potražnja. Do stanova u ponudi se teško dolazi. Razloga ima više ali u svakom slučaju, radi se o jednom urbanom naselju, veoma posjećenom, sa puno sadržaja. Blizina „Delta Šoping mola“, glavne saobraćajnice koja vodi prema primorju i Nikšiću je takodje bitna. Zgrada u kojoj se nalazi ova nekretnina gleda na Deltu, a radila ju je kompanija „Zeta Gradnja „ koja važi za najbolju u sferi gradjevinarstva.

Uredjenje stana i namještaj

Nekretnine Podgorica -Prodaja Stanova City KvartNamještaj

Nov, veoma malo upotrebljavan sa vrijednim stvarima kupovanim u „Euro Casa „. Nije nikad izdavan, a korišten je par puta preko ljeta, jer su vlasnici strani državljani. Izdvojili bismo, masivan i kvalitetan dnevni boravak, sa velikim smart tv-om, frižider za čuvanje vina, i moderan sto.

Spavaće sobe

U sobama se nalazi po jedan veliki masivan francuski krevet sa plakarima. Veoma su kvalitetni, velikih dimenzija i udobni.

Nekretnine Podgorica -Prodaja Stanova City KvartKupatilo i toalet

Ima jedno veliko kupatilo kompletno opremljeno a tu je i manje ali prostrano gostinsko. Ulazni hol je prostran i sa ugradnim elementima, cipelarom i ogledalom.

Kuhinja

Potpuno opremljena, uradjena od kvalitetnog univera i sa pregadnim šank barom izmedju kuhinje i dijela za obedovanje. Trpezarijski sto sa stolicama modran i kvalitetan.

Stan je takodje klimatizovan, ima lijep balkon koji nije prevelik nego taman da ne oduzima prostor stanu a pogodan za uživanje.

Nekretnine Podgorica -Prodaja Stanova City KvartNaše mišljenje

Kao i sve nekretnine koje vam nudimo, obišli smo i napravili procjenu, pa stoga tvrdimo da je ovo jedna dobra kupovina sa obzirom na današnje stanje na tržištu nekretnina. Namještaj je veoma kvalitetan i vrijedan. Stoga je ova nekretnina naša topla preporuka.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za keš tako da kompezacije ne dolaze u obzir. Naša agencija je dobila ekskluzivu prodaje pa stoga pozovite za ili zakažite posjetu ako vam se ova nekretnina dopada. 

[wpforms id=“5298″]

Slične nekretnine

Оставите одговор