Nekretnine Podgorica Prodaja – Dvosoban Stan u Moskovskoj Ulici
Московска, Подгорица, Главни град Подгорица, 81101, Црна Гора
P R O D A T O 118,000€ - Stanovi
80 2 Soba 2 Kupatila

Nekretnine Podgorica Prodaja – Dvosoban Stan u Moskovskoj Ulici

Nekretnine Podgorica Prodaja - Dvsoban Stan u Moskovskoj UliciLokacija

Stan se nalazi na dobro poznatoji i traženoj lokaciji u dijelu grada „Preko Morače“ u novijoj zgradi kod kružnog toka ulica Moskovska. Zgrada je radjena od najkvalitetnijh materijala i konstrukcijjski odlično riješena. Zidovi su od kvalitetnog giter bloka, a preko toga je postavljena izolacija od sloja zidane pune opeke. Preko toga je uradjna veoma lijepa fasada od tucanog kamena. Zgrada ima i podzemnu garažu.

Unutrašnjost stana

Stan je po strukturi dvosoban, moramo naglasiti da se nije gubio prostor tako da je svaki centimetar iskorišten. Stan gleda na bulevar, a dnevna soba i cio stan je okrenut prema jugo-istoku. Podovi su uradjeni od drvenog parketa, a u stanu takodje imaju klime koje su organizovane preko centralne jedinice. Stan ima dvije lijepe spavaće sobe, pravilnog oblika veoma funkcionalne. Terasa gleda na bulevar a taman je dovoljne veličine za uživanje tokom dana.

Stan ima odvojen gostinski toalet  naročito nam se dopala velika spavaća soba koja je do sad korištena kao dječja. Ima i ugradjen plakar. Kupatilo je takodje veliko i prostrano.

Nekretnine Podgorica Prodaja - Dvsoban Stan u Moskovskoj UliciUslovi kupovine i naše mišljenje

Naša procjena ovog stana nam govori da se nudi ispod tržišne cijene  i da je  ovo jedna dobra ponuda za one koji žele riješiti stambeno pitanje ali na dobroj lokaciji. Prodaje se za gotovinu a papiri su uredni.

video
Mapa

Energy Performance

  • Energy Class: A+
  • A+
  • A
  • B
  • C

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović