Nekretnine Podgorica | Prodaja | Jednosoban Stan | City Kvart
[email protected]
Prodaja 77,000€ - Stanovi
51 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan na prodaju u City Kvartu – Podgorica

Nekretnine PodgoricaLokacija

Stanovi u City Kvartu i dalje drže cijenu o čemu svjedoče i nedavne prodaje. To nam govori da investitori i dalje ovu lokacije vide kao veoma isplativu. Jednosobni stanovi su naročito na cijeni zato što su idelani za izdavanje a struktura ovih nekretnina je takodje dobra jer su funkcionalni, komforni i uopšte dobro gradjeni. Zgrada u kojoj se nalazi ova nekretina je kompanije “ Čelebić“.  Zgrada je skoro nova, dobro izolovana spoljnom demit fasadom, pa očekujte račune za struju ne veće od 40e.

Unutrašnjost i uredjenje

Stan se prodaje namješten i možemo konstatovati da je namještaj kvalitetan i ijepo uklopljen u prostor o čemu govore i fotografije koje radi naš tim. Boje su kremaste sa nježnim pastelnim nijansama pa vam ovaj prostor sigurno neće brzo dosaditi. Takodje ako želite ovaj stan za izdavanje onda ste na pravom mjestu.

Karakteristika ovih stanova je odlično koncipiran dnevni prostor, gdje stičete utisak da ima mnogo više kvadrata, medjutim uvjerićete se da su  i druge prostorije veoma prostrane i za dovoljno mjesta za odlaganje. Balkon je taman dovoljan od nekih 5m2 . Pogledali smo i brendove uredjaja koji se nalaze u stanu i uvjerili se da se takodje radi o kvalitetnoj opremi. Stan je klimatizovan, u kupatilu i kuhinji je ugradjeno podno grijanje, a ostale prostorije je tarket.

Naše mišljenje

Sveukupan utisak je pozitivan, lijepo smo se osjećali u ovom stanu, što je po nama i najbitniji momenat kod kupovine, pa bi vam stoga preporučili ovu nekretninu ukoliko razmišljate o City Kvartu. Što se tiče cijene, slobodni smo kazati da bi se mogla uraditi manja korekcija  ako vam se stan dopadne.

Nekretnine PodgoricaUslovi prodaje

Ovaj stan se prodaje za gotovinu tako da kompezacije nijesu opcija, a ako vam je potrebna još neka informacija koju nijesmo naveli slobodno nas kontaktirajte. Takodje ako vam sle dopada naš rad možete prekonaše agencije oglasiti i vašu nekretninu. Vjerujte samo onima koji znaju da rade svoj posao.

 

Slične nekretnine

Оставите одговор