Nekretnine Podgorica | Prodaja Stanova | Jednosoban  Stari Aerodrom
Prodaja 67,000€ - Stanovi
57 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan na Starom Aerodroma 57m2

Jednosoban stan na prodaju Stari Aerodrom Lokacija

Zgrada u kojoj se nalazi ovaj stan se nalazi u bulevaru Josipa Broza Tita na Starom Aerodromu. Stan se nalazi na trećem spratu bez lifta ali je ulaz veoma prostran, uredno se održava. Prilaz zgradi je takodje lak, jer sa jedne strane ima parking a sa druge strane zelenilo. Stan je okrenut prema jugo-istoku. Veoma je osunčan i ono što smo od samih vrata primijetili je ugodna porodična atmosfera  Zgrada je uradjena dobro i nije velike spratnosti sa puno zelenila. Zgrada ima demit fasadu što je čini udobnom u hladnim zimskim ali i toplim ljetnjim danima.

Unutrašnjost stana i raspored prostorija

Stan je po rasporedu veliki jednosoban, ali je zaista prostran i sa  veoma funkcionalnim prostorijama. Spavaća soba je kao što možete vidjeti sa fotografjija veoma svijetla i prostrana. Prostor hodnika je takodje lijepo iskorišten. Ono što će vas najviše zanimati je činjenica da je stan renoviran,  veći dio stvari je takodje skoro kao nov, a vanjska stolarija je zamienjena. Jedina investicija koju možete a i ne morate odradit jeste zamjena unutrašnje stolarije.

Zgrada nema lift jer je manje spratnosti, ali ovaj stan nije poslednji sprat nego ima još jedan iznad ovog stana. U svakom slučaju ukoliko vas zanima ova lokacija, ovo je dobra ponuda i po razumnoj cijeni.

Jednosoban stan na prodaju Stari Aerodrom

Uslovi prodaje

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu, budite slobodni da nam kontaktirate.

Energy Performance

  • Energy Class: A+
  • A+
  • A
  • B
  • C

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović