Nov dupleks u bloku 9 | Izdavanje Stanova Podgorica
blok 9
I Z D A T O 450€ - Stanovi
50 2 Soba 2 Kupatila

Nov dupleks u bloku 9 – veoma moderan stan sa novim namještajem

Lokacija

Dvosoban-Dupleks-u-bloku-9Stan se nalazi u novo izgradjenim zgradama u bloku 9. Parkinga ima dovoljno, ulazi su potpuno novi i održavaju se. Ova lokacija važi za veoma traženu zato što nudi mir a istovremeno i dosta sadržaja. Takodje ima dosta i zelenila, ali i prodavnica, osnovnih škola i sl. Napomenućemo da zgrada ima lift koji je prostran i moderan.

Unutrašnjost i dizajn

Dvosoban-Dupleks-u-bloku-9Stan je uradjen kao dupleks, na dva nivoa. U donjem se nalazi dnevna soba, kuhinja i trpezarija, a tu je i mali gostinski toalet. Unutrašnje drvene stepenice vode na gornji sprat, sa dvije spavaće sobe i velikim kupatilom. Kompetan namještaj je veoma kvalitetan, uradjen većinom od pločastih materijala visokog sjaja. Kreveti su veoma udobni sa skupim dušecima. Stan nije velik ali je veoma funkcionalan.

Na fotografijama koje je napravio naš tim, vjerovatno ste primijetili da fali dnevna garnitura, ali i ona će biti do useljenja, i to potpuno nova.

Dvosoban-Dupleks-u-bloku-9Uslovi izdavanja

Ovaj stan vam nudimo sa puno hvale, jer smo ubijedjeni da ćete se ovdje osjećati veoma udobno. Stan se nudi na period of godinu dana, uz standardne agencijeske uslove. Ako vam se dopada naš rad, lajkujte našu stranicu, a možete nam ponuditi i vašu nekretninu za oglašavanje.

[maxbutton id=“21″ ]

video
Dvosoban-Dupleks-u-bloku-9

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja