Novo Novo Novo
Prodaja 190,000€ - Stanovi
103,63 3 Soba 2 Kupatila 1 Garaža 2021 Godina izgradnje

Trosoban stan u centru Budve sa pogledom na more

Lokacija i unutrašnjost

Zgrada se nalazi u naselju Rozino u centru Budve i dobro je povezana sa svim dijelovima grada. Udaljenost od mora 800m. Okolo zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan, a takođe postoji i parking koji se plaća na mjesečnom nivou u neposrednoj blizini. U okviru ove zgrade se nalaze 2 nivoa sa parking mjestima koja se plaćaju: I nivo 18.000e, II nivo 15.000e. Zgrada je useljiva početkom jula 2021. Ova lokacija je veoma atraktivna jer se nalazi u blizini dve osnovne škole u Budvi, vatrogasne i autobuske stanice. Veliki hipermarket HDL, supermarketi Aroma, Franca i Mega se nalaze u blizini, kao i Dom Zdravlja, zgrada opštine Budva, Vodovod, i tako dalje. U blizini se nalazi Tivat aerodrom, čak je i aerodrom Podgorica veoma blizu. Stan ima 103,63m2 i to: 3 spavaće sobe, trpezarija sa kuhinjom, dnevna soba, 2 kupatila, 2 hodnika, 4 terase.

Naše mišljenje

Novi stanovi u centru grada su upravo ono što Vam je potrebno kada su nekretnine u pitanju. Lokacija je fantastična jer je u pitanju zgrada koja se nalazi u centru najvažnijih institucija. Novogradnja, blizina plaža, blizina manjih gradova, blizina aerodroma Tivat i odličan investicioni potencijal za izdavanja. Osvetljenost stana je odlična i veoma smo zadovoljni funkcionalnošću i rasporedom prostorija ovog stana. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine