Oaza mira u srcu grada | Izdavanje Stanova
Izdavanje 1,000€ - Stanovi
105 2 Soba 2 Kupatila

Oaza mira u srcu grada – Preko Morače

Lokacija

Ova nekretnina se nalazi na poznatom bulevaru Svetog Petra Cetinsjkog. Ovaj bulevar je u stranoj štampi opisan kao jedan od najljepših u Evropi. Razlog za ovakvo laskavo priznanje je dva reda drvoreda koju ovu lokaciju čine specifičnom. Ovdje ćete zapaziti puno zelenila, prisutnost mnogih važnih institucija, zatim restorana, kafea ali ima čak i dovoljno marketa i prodavnica garderobe. Zgrada ima lift .

Apartman koji se izdaje se nalazi u zgradi koju bolje znamo kao “ Lordovka „ , i možemo konstatovati da se ulazi održavaju, i da zgrada izgleda uredno.

Unutrašnjost

Stan je dvosoban a prostire se na 105 m2, što priznaćete,  nije uobičajeno. Sklad boja, divno uklopljenog namještaja, i pregršt detalja, čini ovu  nekretninu više nego zanimljivom. Uloženo je mnogo truda i rada u renoviranje ovog stana. Dok smo pravili profesionalne fotografije stana, ljubazna vlasnica nas je upoznala sa svim detaljima opreme, namještaja i rasporedom soba.Toplotna pumpa koja se brine za grijanje apartmana a tu je dodatno i podno girjanje sa ventilacijom ugradjenom u sve prostorje su samo neke od prednosti ovog prdivnog mjesta.

Ono šta dominira u ovom stanu  su svakako velika dnevna soba, kuhinja i trpezarija. Takodje se ne može zanemariti predivan pogled na bulevar i dio grada koga zovemo „preko Morače “ . Tu je i veliko intimno kupatilo i manji  gostinski toalet.

Uslovi izdavanja

Najkraći ugovorni period je godina dana uz standarne agencijske uslove. Ako želite pogledati ovaj budite slobodni da nas kontaktirate. [maxbutton id=“20″ ]

Ukoliko vam se dopada naš način oglašavanja i pristupa možete nam ponuditi i Vašu nekretninu na oglašavnje  [maxbutton id=“19″ ] 

video
dvosoban lux namješten stan za izdavanje

Slične nekretnine