ODLIČNA PONUDA Na prodaju nenamješten dvosoban stan pod Ljubovićem 72m2
Булевар црногорских сердара, Стара Варош, Подгорица, Главни град Подгорица, 81110, Црна Гора
Prodaja 86,000€ - Stanovi
72 2 Soba 1 Kupatilo

ODLIČNA PONUDA Na prodaju nenamješten dvosoban stan pod Ljubovićem 72m2

Lokacija

Stan se nalazi kod kafića Red Cafe pod Ljubovićem, u ulici Crnogorskih serdara. Ovo je idealna lokacija za življenje, jer se na pet minuta nalaze supermarketi, srednja i osnovna škola, tržni central Mall of Montenegro, Gintaš pijaca. . Na pet minuta vožnje je centar grada, Klinički centar, Medicinska škola, Brdo Ljubović sa mnogo rekreativnih staza kao i dva tržna centra Delta City i City Mall. Ukratko, sve na dohvat ruke.

Enterijer i dizajn

Ovaj dvosoban stan od 72m2 ima jako lijepu strukturu. Dnevni boravak je jako prostoran, prozračan i povezan je sa trpezarijom. Pregradni zid sa šankom odvaja kuhinju od ostalih prostorija. Veliki hodnik vodi nas do dvije spavaće sobe koje su komforne i osunčane. Kupatilo je opremljeno svim sanitarijama i kadom. Stan je klimatizovan i izlazi na jedan veliki balkon sa pogledom na brdo Ljubović.

Naše mišljenje

Ako ste porodičan čovjek, ovo je pravi stan za vas. Blizina osnovne i srednje škole, vrtića, centra grada, supermarketa, dječijih igrališta su sve razlozi za kupovinu ovog lijepog stana.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara