Poslovni prostor za vaš jedinstveni biznis | Budva
[email protected]
Prodaja 550,000€ - Poslovni prostori
400 1 Soba 2 Kupatila

Prodaje se veliki poslovni prostor u Budvi 400m2

Lokacija

Poslovni prostor se nalazi na mirnoj lokaciji u Budvi, na samo 300m od centra grada, 800-1000m od mora. Kompleks u kojem se nalazi prostor je savremen i moderan. Prostor se nalazi u prometnoj ulici,  odlično je povezan sa ostalim dijelovima grada. U neposrednoj blizini se nalaze škole,  sportski objekti, frizerski i kozmetički saloni, veliki broj objekata sa brzom hranom, i tako dalje.

Unutrašnjost

Poslovni prostor veličine 400m2 pogoduje velikom broju djelatnosti koje se mogu otvoriti. Sam prostor je ogroman, a trenutno se u njemu nalazi velika teretana koja posluje od 2010. godine. Objekat je na dva nivoa: prizemlje i sprat sa terasom.  Ispred objekta, kao i u blizini, postoji nekoliko besplatnih parking mjesta, takođe ovaj prostor posjeduje i garažu.

Naše mišljenje

Sa zadovoljstvom vam preporučujemo ovaj prostor jer je izgrađen po najsavremenim standardima. Zadivljeni  smo dizajnom koji je osmišljen na taj način što odgovara otvaranju velikog broja djelatnosti. Stoga, smatramo da će ovaj prostor zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu.  Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine