Poslovno-stambeni projekat na Seljanovu, Tivat – SEARS residences
[email protected]
Prodaja 2,000€ m2 - Stanovi, Poslovni prostori
29 - 101 m2 2022 Godina izgradnje

Poslovno-stambeni projekat na Seljanovu, Tivat

SEARS Residences

Lokacija

Seljanovo je možda najpopularnije naselje u Tivtu. Svakako zbog svije blizine centru, Porto Montenegru, gradskim plažama, ali i zbog pristupačnosti svih potrebnih sadržaja poput supermarketa, pekara, apoteka, restorana, šetališta, škola i sl.

Upravo u ovakvom naselju, uz glavnu magistralu, gradi se jedinstven projekat – SEARS Residences. Objekat je vazdušnom linijom od mora udaljen 300m, a od ekskluzivnog naselja i marine Porto Montenegro, svega 500m.

 

Eksterijer

Zgradu čine tri lamele, sa ukupnom površinom od 13.330m2. Prema namjeni, objekat se sastoji od 3 cjeline: stambenog dijela, poslovnih prostora i zelene pijace. Sve tri cjeline su projektovane tako da mogu nezavisno funkcionisati. Objekat ima i podzemnu garažu za parkiranje, kapaciteta 122 mjesta.

Garažno mjesto se može kupiti po cijeni od 12.000€.

Pijaca predstavlja izdvojenu funkcionalnu cjelinu.

Svaka lamela pored stepeništa, sadrži i lift.

Prizemlje objekta je ispresijecano portunima čime je omogućeno lakše i efikasnije funkcionisanje objekta, kako njega samog, tako i njegovo funkcionisanje sa okolinom.

 

Poslovni prostori

Poslovni prostori su projektovani u prizemlju i podijeljeni su na cjeline površine od 52 – 112m2. Postoji mogućnost spajanja nekih od ovih cjelina u cilju dobijanja većeg poslovnog prostora.

 

Stambeni prostori

SEARS sadrži garsonjere, koje su odličan vid investicije, jednosobne i dvosobne stanove, idealne za početak porodičnog života, ali i veće luksuzne stambene jedinice.

SEARS sadrži 98 stambenih jedinica, od kojih:

  • garsonjere imaju površine od 29,9 – 38m2;
  • jednosobni stanovi su veličine od 44,4 – 57m2;
  • dvosobni stanovi od 67,5 – 73,4m2, dok
  • trosobni stanovi imaju površine od 66,7 – 100,5m2.

 

Naše mišljenje

Ukoliko tražite investicionu priliku za turizam u Tivtu, ovaj objekat će odlično odgovoriti Vašim zahtjevima. Lokacija i funkcionalnost stanova čini da projekat bude idealan i za porodičan život. Cijena u izgradnji je razumna, s obzirom na razvoj tržišta nekretnina u Tivtu. Jednostavno, prilika koju definitivno morate razmotriti.

 

Kontaktirajte našeg agenta za vise informacija o projektu. Dozvolite da vam pomognemo pronaći ono što tražite.

Agent Zorica Đurović – Agent za nekretnine Tivat

Zorica Đurović - Agent za nekretnine - Tivat

Zorica Đurović - Agent za nekretnine Tivat Zorica je naš agent za tržište Tivta i okoline. Veoma energična, komunikativna i strpljiva…
Know More

Contact

Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zorica Đurović - Agent za nekretnine - Tivat

Zorica Đurović – Agent za nekretnine Tivat