Potpuno nov neuseljavan stan se nudi na duži period
[email protected]
Izdavanje 450€ - Stanovi
70 2 Soba 2 Kupatila

Potpuno nov neuseljavan stan se nudi na duži period

Lokacija

Dvosoban-nov-stan-Nova-Dalmatinska-Izdavanje-Stanova-PodgoricaStan se nalazi u ulici Nova Dalmatinska u neposrednoj blizini hotela “ Perla „. Ima svoj parking i dovoljno mjesta. Zgrada je potpuno nova a ovaj stan još nije useljavan. Nalazi se na drugom spratu, okrenut je prema bulevaru dok spavaće sobe gledaju na južnu stranu. Zgrada je dobro izolovana sa demit fasadom, pa će računi sigurno biti niski.

UnutrašnjostDvosoban-nov-stan-Nova-Dalmatinska-Izdavanje-Stanova-Podgorica

Kao što smo i kazali ovaj stan je kompletno namješten, sa novim namještajem, uredjajima. Tople nijanse interijera čine ovaj prostor veoma prijatnim. Ima dvije spavaće sobe i kupatilo. 

Dnevan soba je baš velika i sa masivnim namještajem. Ima izlaz na balkon koji je taman veličine za uživanje ali ne prevelik.

Kuhinja je odlično uradjena, sa sve novim uredjajima nikad korištenim, stilizovana u boji drveta.

Spavaće sobe su prostrane, sa novim dušecima i krevetima i to veoma kvalitetnim. U jednoj sobi je veliki bračni krevet dok se u drugoj nalaze dva odvojena kreveta za po jednu osobu.  Plakari su takodje prostrani i ima dovoljno prostora za garderobu.

Dvosoban-nov-stan-Nova-Dalmatinska-Izdavanje-Stanova-PodgoricaDvosoban-nov-stan-Nova-Dalmatinska-Izdavanje-Stanova-PodgoricaUslovi izdavanja

Izdaje se na period od godinu dana , uz standardne agencijske uslove. Naš tim je radio prezentaciju ove nekretnine pa ako vam se dopada naš rad, trebali bi ga podržati LIKE

[wpforms id=“1828″]

video
Dvosoban-nov-stan-Nova-Dalmatinska-Izdavanje-Stanova-Podgorica

Slične nekretnine

Оставите одговор