Povoljna Garsonjera na Prodaju Tuški Put- Prodaja Stanova
P R O D A T O 32,000€ - Stanovi
36 1 Kupatilo 2009 Godina izgradnje

Povoljna Garsonjera 36m2 na Prodaju na Tuškom putu

Lokacija

Garsonjera se nalazi u ulici Petra Dedića. Mirna ulica izmedju Tuškog puta i Starog Aerodroma. Tačno 200m vazdušne linije do hipermarketa Voli. Nalazi se na drugom spratu i ima predivan pogled na sredjeno dječje igralište. Zgrada nema lift ali to u ovom slučaju nije nikakav problem. Ulaz se održava i ima svoju skupštinu stanara. Zgrada je stara oko 10 godina. Zgrada ima svoj besplatan parking i ima ga dovoljno.

Dnevna soba- Garsonjera Tuški PutDnevna soba- Garsonjera Tuški PutUnutrašnje uredjenje

Stan je upisan u vlasničkom listu na 36m2 i nema opterećenja. Ulazni hodnik je prostran, i vodi ka kupatilu i velikoj prostoriji koja je u ovom slučaju dnevna soba i trpezarija. Ova prostorija je baš velika. Po riječima vlasnika, drugi stanari su ovu prostoriju preuredjivali i dodali još jednu spavaću sobu.

U produžetku je terasa od nekih 3-4m2 i kuhinja koja dolazi sa kuhinjskim elementima.Opšti utisak je da su ove prostorije veoma svijetle i sa puno svjetlosti iako je stan okrenut u smjeru sjevero-istok.  Podovi su parket koji treba malo dotjerati i hoblovati sa lakiranjem dok je keramika očuvana. Vrata su drvena i očuvana a na vama je da odlučite da li bi ih mijenjali.

Stanu svakako treba malo osvježavanja, u vidu krečenja, hoblovanja parketa, možda zamjene sanitarija, dok spoljnu bravariju koja je aluminijska ne morate mijenjati.

Kuhinja - Garsonjera Tuški PutUslovi prodaje

Prodaje se za keš prvom kupcu koji ostavi kaparu. Vlasnički list je čist i bez opterećenja. Analizom ove nekretnine zaključujemo da je ovo jedna odlična investicija koja će vam se sigurno isplatiti. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nam se obratite kako bi vam pokazali ovu nekretninu. [maxbutton id=“20″ ]

Slične nekretnine