POVOLJNO Izdaje se lijep dvosoban stan u Pet Udovica 64m2
Сердара Јола Пилетића, Подгорица, Главни град Подгорица, 80001, Црна Гора
Izdavanje 260€ - Stanovi
64 2 Soba 1 Kupatilo

POVOLJNO Izdaje se lijep dvosoban stan u Pet Udovica 64m2

Lokacija

Stan se nalazi u trećem soliteru Pet Udovica, u zgradi koja ima dva lifta, interfon i redovno se održava. Ovo je odlična lokacija za življenje, jer se u blizini nalaze supermarketi, apoteka, na pet minuta hoda su tri fakulteta – Ekonomski, Pravni i Fakultet Političkih nauka, dok su ostali na 20 minuta hoda. U blizini je i studentska menza, kao i strogi centar grada. Hercegovačka na svega deset minuta hoda!

Enterijer i dizajn

Ovaj dvosoban stan od 64m2 je jako komforan. Dnevni boravk ima dvosjed, trosjed i fotelju kao i komodu sa TV-om. Kuhinja i trpezarija su odvojene. Kuhinja ima sve neophodne elemente i uređaje. U jednoj spavaćoj sobi je francuski ležaj i garderober dok su u drugoj dva kreveta samca. U kupatilu je kada i veš mašina. Stan je klimatizovan i izlazi na dvije terase sa prelijepim pogledom na Moraču i most Milenijum. Ispred ima dosta parking mjesta.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara