POVOLJNO | Izdaje se nov jednosoban stan ispod Ljubovića 49m2
I Z D A T O 250€ - Stanovi
49 1 Soba 1 Kupatilo

IZDAJE SE NOV JEDNOSOBAN STAN ISPOD LJUBOVIĆA 49m2

 Lokacija

Stan se nalazi u novim zgradama ispod Ljubovića. Parking mjesta ima više nego dovoljno u samoj okolini zgrade. U blizini ove lokacije se nalaze tržni centri Delta City i City Mall kao i City Kvart koje obiluje kafićima i restoranima, sa druge strane tu su supermarketi Laković i Voli kao i Extra retail park. U dvorištu zgrade planirana izgradnja parka.

Enterijer i dizajn

Stan je izuzetno velik i prostran što govori i njegova kvadratura od 49m2, ali ovo ne bi ništa značilo da prostor nije iskoršten na pravi način kao što je primjer u ovom stanu. Struktura stana je takva da se sastoji od velike dnevne sobe i kuhinje koje se nadovezuju jedna na drugu, sa hodnikom su povezani sa kupatilom i spavaćom sobom. Spavaća soba i dnevna imaju izlaz na terasu. Stan je opremljen najmodernijim namještajem i opremom. Sigurni smo da će ovaj stan da vam pruži maskimalni nivo udobnosti.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica