POVOLJNO Na prodaju namješten dvosoban stan na Starom Aerodromu 74m2
Prodaja 80,000€ - Stanovi
74 2 Soba 2 Kupatila 2010 Godina izgradnje

POVOLJNO Na prodaju namješten dvosoban stan na Starom Aerodromu 74m2

Lokacija

Stan se nalazi na Starom Aerodromu u manjoj zgradi sa tri sprata koja nema lift. U blizini se nalaze supermarketi, vrtić, škola, apoteka. . Do strogog centra grada se stiže za desetak minuta autom.

Enterijer i dizajn

Ovaj dvosoban stan od 74m2 ima jako dobru strukturu. Prostran i prozračan dnevni boravak ima kožnu garnituru kao i komodu sa TV-om, u produžetku je trpezarija sa velikim trpezarijskim stolom i stolicama kao i kuhinja koja je u potpunosti opremljena svim neophodnim elementima i uređajima. Kuhinja ima i prozor kao prirodnu ventilaciju, što je veliki plus dok dnevna soba izlazi na veliki balkon, sjeverno orijentisan, gdje su postavljene stolice i sto. Hodnikom, u kom su postavljeni ormari, stiže se do dvije spavaće sobe. U jednoj sobi je francuski ležaj sa dubokim garderoberom a druga soba je specijalno dizajnirana za djecu – ima krevet samac i veliki ormar. Spavaće sobe takođe izlaze na terasu, južno orijentisanu. U stanu postoje i kupatilo i toalet. Stan je klimatizovan a ispred zgrade se nalazi dosta slobodnih parking mjesta.

Naše mišljenje

Ukoliko želite da svoju porodicu stambeno obezbjedite, ovo je idealna ponuda i rješenje!

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara