Prijatan jednosoban stan Gorica C Podgorica | Prodaja
P R O D A T O 62,000€ - Stanovi
49+20 1 Soba 1 Kupatilo

Prijatan jednosoban stan Gorica C Podgorica

Slobodni smo vam ponuditi jedan šarmantan, lijepo opremljen stan koji će vas zadovoljiti u svakom pogledu.

Lokacija

Jednosoban stan Podgorica ProdajaStan  se nalazi na dobro poznatoj lokaciji u blizini diplomatskog naselja. Beogradska ulica, kod prodavnice “ Voli „. Ova lokacija pruža jednu eksluzivu i veoma prijatan ambijent sa dosta zelenila. Takodje u sklopu ove nekretnine se nalazi i parking mjesto. Stan je okrenut u smjeru jugo-zapad i veoma je osvijetljen. U pitanju je zgrada novije izvedbe.

Unutrašnjost i oprema

Jednosoban stan Podgorica ProdajaStan se prodaje sa kompletnim namještajem, koji je po našoj ocjeni veoma kvalitetan i moderan. Lijepo rasporedjen prostor, osvijetljen, veoma intiman i topao će vam se sigurno dopasti. Kuhinja je odvojena cjelina, i pruža sasvim dovoljno prostora za kulinarske kreativce. Uradjena je od kvalitetnih materjala. Spavaća soba se nalazi u produžetku isto kao i prostrano kupatilo. Ono što nam se takodje dopalo je i velika terasa sa malom bašticom koja je ogradjena i lijepo uklopljena u pejzaž. Ovaj prostor ima 20m2.

Pregledavši ovaj prijatni prostor koji plijeni toplinom i šarmom, nijesmo uvidjeli potrebu za značajnijim ulaganjem . Naravno krečenje kao nešto što je obavezno pri ulasku u novu nekretninu se podrazumijeva.

Podovi su od kvalitetnog parketa kao i ugradjena keramika u kuhinjskom dijelu i dijelu kupatila. Moderna sredstva obazbedjena su vam takodje na raspolaganju, video nadzor, fizičko obezbedjenje, interfon…

Uslovi prodaje

Jednosoban stan Podgorica ProdajaStan se prodaje za keš i slobodan je za pogledati radnim danima na zahtjev. Molimo da nas [maxbutton id=“8″ ] kako bi vam prezentovali ovu nekretninu. Naše konačno mišljenje je da se ovdje radi o dobrom odnosu cijene i kvaliteta, sa obzirom na ukupno stanje ove nekretnine kao i na lokaciju pa je samim tim i naša topla preporuka.

 

 

Slične nekretnine