Prodaja Kuća | Mala klasična kuća u prelijepom ambijentu
Prodaja 39,000€ - Kuće
78 2 Soba 1 Kupatilo 1980 Godina izgradnje 1300

Lokacija

Prodaja kućaProdaja kućaKuća se nalazi na Kosoru, Ubli, nadomak Podgorice na svega 20 minuta od Podgorice. Povezana je i autobuskom linijom. Lokalna Škola i prodavnica se nalaze u blizini. Kuća se nalazi na placu od 1300m2, a površina kuće je 78m2. Kuća je izgradjena 1980 godine, od kamena, i u dobrom je stanju.

Takodje je važno napomenuti da je kuća priključena na gradski vodovod. Oko kuće postoji ograda koja je zidana od opeke, a tu je i metalna kapija na ulazu. Ovo mjesto inače se nalazi na nekih 300m nadmorske visine, i predstavlja pravu vazdušnu banju. Iako je Podgorica tako blizu klima je potpuno drugačija. Daleko od gradske vreve i zagadjenja ovdje ćete naći pravi mir za svega 20 minuta autom.

Unutrašnji raspored i uredjenje

Unutrašnjost kuće je klasičnog mediteranskog stila. Ulazni hol, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom kao i dvije spavaće sobe. Terasa je natkrivena , a jedna od soba ima i izlaz na balkon. Kuća je u potpunosti namještena i kao takva se prodaje. Grijanje je na struju i peći na drva, što se potpuno uklapa u ovaj ambijent. Ono što je bitno, sa obzirom na činjenicu da je ovo dosta bezvodan kraj, kuća posjeduje sopstvenu kaptažu od 23m3 sa hidroforom. Isrped kuće takodje ima i više nego dovoljno mjesta za parkiranje, a na 1300m2 možete napraviti i veliki vošnjak.

Po našoj procjeni, u kuću svakako treba  i uložiti izvjestna sredstva, radi osvježenja izgleda, i neke popravke koje su neophodne.

Uslovi prodaje

Kuća se prodaje za keš, a naša agencija je dobila pravao zastupanja, pa bi evenutalnim posjetiocima rado izašli u susret. Stoga za sva dodatna pitanja nas obavezno kontaktirajte.

NEKRETNINE KOJE POTRAŽUJEMO ZA POZNATE KUPCE

Slične nekretnine