Prodaja Nekretnina | Garsonjera Tuški Put
[email protected]
P R O D A T O 33,500€ - Garsonjera
27 1 Kupatilo

Prodaje se garsonjera na Tuškom putu – Novogradnja

Lokacija

Garsonjera - Prodaja Stanova Podgorica🏡 Ova lijepa nekretnina se nalazi u bulevaru Stanka Dragojevića u zgradama koje su radjene za penzionere. Zgrada je veoma dobra, sa velikim parkingom ispred. Veoma mirno mjesto a opet blizu bitnijim djelovima grada. Ulazni hol velik, čak reći ogroman, itison postavljen do lifta koji je veoma moderan. Hodnici na spratu postavljeni sa sjajnom keramikom koja djeluje veoma kvalitetno i uredno. Video nadzor je takodje tu kao i interfon sa sigurnosnim vratima.

Interijer i unutrašnjost

Ulaskom u ovu nekretninu dobijamo sasvim novi osjećaj. Pozitivan. Nijesmo od  27m2  očekivali ovoliko prostora.  Razlog leži u tome što umjesto klasičnog balkona ova nekretnina ima francuski balkon, sa takodje velikim otvorom. Puno svjetlosti, a sledeća zgrada nije ni toliko blizu da zakloni svjetlost a ni visoka.

Namještaj veoma kvalitetan, biran za sopstvene potrebe a ne za prodaju. Mala kuhinja je smještena u uglu, pa ima mjesta za ostali namještaj.

Garsonjera - Prodaja Stanova PodgoricaKupatilo je prostorija koja dominira u ovom stanu. Prostrano, veliko, pločice do plafona, zaista prelijepo. Ovakva kupatila se ne srijeću ni kod trosobnih stanova. Sve u svemu odlična investicija za one koji žele garsonjeru.

👉 Uslovi kupovine

Prodaje se isključivo za keš. Naša agencija će vam rado izaći u susret i pokazati ovu vrijednu nekretninu.

[wpforms id=“1828″]

Slične nekretnine

Оставите одговор