Prodaja placeva Danilovgrad | Podgorica | Crna Gora
Novaka Miloša Podgorica
Prodaja, Kompenzacija 30€ - Kuće, Placevi
A-01 2700

Nudi se parče raja pored naše najčistije rijeke

Lokacija

Plac se nalazi pored rijeke “ Zete“ i prostire se cijelom  dužinom. Zapravo u pitanju su dva placa 2700m2 jedan pored drugog. Jedan je bez objekata i spušta se do rijeke, a drugi je do njega i na njemu se nalazi objekat tj. kuća stara 30 godina ali u veoma dobrom stanju. Kuća je kvadrature 120m2 a u stvari radi se o velikom dvosobnom stanu. Placevi su podijeljeni i sa dobrim prilaznim putevima širine 4m.

Prodaja placeva DanilovgradMjesto je izuzetno, na 700m od centra grada, ravno, nikad nije plavilo jer je konfiguracija terena takva,  da ga možete iskoristiti za razne namjene. Ako se odlučite za kupovinu prvog placa, do rijeke, možete sagraditi kuću u predivnoj prirodi sa rijekom pored, a možete razmišljati i o nekom ugostiteljstkom objektu koji bi sigurno imao dobru posjećenost.Postojanje već nekih objekata koji se nalaze u blizini a dobro su posjećeni govori u prilog ovoj našoj tezi. Kao agencija bavimo se i konsaltingom pa nas možete i u tom dijelu iskoristiti. Obala rijeke je šumovita, pa i pored svježine koju pruža sama rijeka imaćete dodatno uživanje i od drveća. Ako želite pravo Prodaja placeva Danilovgradmjesto za uživanje ovo je prilika za vas.

Što se tiče drugog placa na kojem se nalazi objekat, tu opet dobijate mnogo više nego što gubite. Dobijate kuću koju uz malo ulaganje možete prilagoditi sebi, takodje velik i prostran plac, na kojem odlično uspijevaju voćke. Što god da odlučite nijeste na gubitku.

Vlasnik je takodje ponudio svu dokumentaciju iz koje se vidi jasno pravo svojine, tako da o tom dijelu ne morate da brinete.

Prodaja placeva DanilovgradUslovi kupovine

Placevi se prodaju za keš, ali u obzir dolazi i zamjena uz eventualnu doplatu za jednosoban stan na primorju. Uglavnom se može naći kompromis. Što se tiče dodatnih informacija slobodno se obratite našem agentu, rado ćemo vam izaći u susret. Takodje predlažemo da placeve obavezno pogledate jer ipak slika vrijedi hiljadu riječi.

Slične nekretnine