Prodaja Stana u zgradi Fidije | Nekretnine Podgorica
P R O D A T O 55,000€ - Stanovi
43 1 Soba 1 Kupatilo 2020 Godina izgradnje

Prodaja Stana u zgradi Fidije

Prodaja - Nekretine PodgoricaLokacija

Prodaja i potražnja u ovom dijelu grada je veoma dobra. Zgrada koju je radila kompanija “ Fidija “ je odličnog kvaliteta, nije velike spratnosti i potpuno prilagodjena zahtjevima modernog urbanizma. Lokacija je izvanredna, stoga što je puno zelenila, vrtić i osnovna škola su na samo par koraka od zgrade a tu je i privatni parking. U svakom slučaju gradjevina za koju bi se zanimali porodični ljudi ili oni koji žele imati mir a da mogu istovremeno lako doći do ostalih djelova grada. Zgrada je obložena debelom demit fasadom o čemu smo pisali u našem blogu.

Unutrašnjost

Stan je po strukturi jednosoban, nenamjetšen. Ono što možemo primijetiti odmah je a je veoma svijetao, prozračan i i bilo je prijatno boraviti u njega. Tu je i lijepa manja terasa na koju se izlazi iz spavaće i dnevne sobe.

Prodaja - Nekretine PodgoricaKuhinja

se nalazi u sredini ovog prostora, tako da kreativnom dizajneru interijera je ostavljeno dosta prostora za rad. Spavaća soba je po dimenzijama sasvim dovoljna, a i ma mjesta i za palakar.

Kupatilo

je takodje prostrano i ima dovoljno mjesta i komfora za svakodnevno funkcionisanje i za opremu koja je prdvidjena.

Stan je okrenut prema jugo-zapadu što garantuje toplinu i puno svjetla. Podovi su uradjeni od tarketa i keramike, i po našoj ocjeni su solidnog kvaliteta, a kompanija koja je radila zgradu je poznata po tome da ne škrtari na kvalitetu materijala. Naša sveukupna ocjena i preporuka je da je ovo dobra ponuda i dobar odnos cijene i kvaliteta. Naročito za parove koji možda trenutno ne mogu riješiti pitanje dvosobnog stana.

Prodaja - Nekretine PodgoricaUslovi prodaje

Prodaje se isključivo za keš, a naša agencija će vam pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi ove nekretnine. Ukoliko vam se dopada pozovite nas i zakažite posjetu.

[ wpforms id = „1828“ ]

Slične nekretnine

Оставите одговор