Stan uredjivan sa ljubavlju i stilom | Prodaja Stanova
Prodaja 130,000€ - Stanovi
89 2 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

Lokacija

stanStan se nalazi  u ulici Bratstva i Jedinstva, koja se nalazi na potezu od centra grada pored tržnog centra “ Gintaš“. Veoma je urbana zona, sa svim sadržajima. Tu možete naći od moderne zelene pijace, velikim marketa, škola, vrtića pa do autobuske i željezničke stanice. Za one koji žele biti brzo do svhih djelova grada ovo je prava pozicija. Saobraćajnice su uredjene i široke, pa je teško zapasti u saobraćajnu gužvu. stanZgrada u kojoj se nalazi ovaj stan je veoma kvalitetno uradjna, po svim standardima. Ova lokacija je takodje ekskluzivna, zato što se u skorije vrijeme neće graditi nova zgrada na ovom području. Stambene jedinice u ovoj zgradi su pravljene da budu komforne i funkcionalne, pa će budućim stanarima omogućiti puno uživanja.

Unutrašnjost stana

Stan je koncipiran kao dvosobna stambena jedinica, sa prostranim hodnicima, i velikom dnevnom sobom. Kuhinja i trpezarija su takodje veoma prostrane i omugućavaju uživanje kod pripreme jela. Napomenućemo da je i uredjenje kuhinje veoma moderno sa svim aparatima i opremom koja je potrebna. stanUvidom u sve prostorije možemo reći da nije potrebno ulaganje niti jednog eura. U prilog tome ide i činjenica da je stan renoviran u martu 2018 godine. Sjajna stvar je što stan posjeduje i garažno mjesto od 13m2, što puno znači sa obzirom da je ovaj dio grada veoma posjećen.

stanKompletno uredjenje stana, osim umjetničkih slika bi ostalo budućim vlasnicima, a sa obzirom da je namještaj visokog kvaliteta, nije zanemarljivo. Stan posjeduje i lijepu terasu koja ima otvoren prostor ispred, tako da sa uživanjem možete popiti jutarnju ili popodnevnu kafu. Procjenom ove nekretnine, dolazimo do zaključka da se, uzimajući u obzir trenutne tržišne prilike nudi po fer cijeni.

Uslovi prodaje

stanOva nekretnina se nudi za keš a svakom ko bude zainteresovan biće nam pravo zadovoljstvo prezentirati ovu nekretninu.  Pisco Real Estate je agencija koja će vam se posvtetii u potpunosti, stoga nas kontaktirajte za sve dodatne informacije.

Slične nekretnine