Prodaja stanova Cetinje | Crna Gora
Novaka Miloša Podgorica
Prodaja, Kompenzacija 1€ - Stanovi
A-01 24 48 68

Garsonjera 24m2, jednosoban 45m2 i dvosoban stan 68m2 na prodaju u Cetinju

Lokacija

O Cetinju kao gradu i mjestu bi se moglo pisati jako puno. Zapostavljeno proteklih godina Cetinje polako vraća svoj sjaj i sve više ljudi se odlučuje za kupovinu nekretnine baš u ovom mjestu. Ne bez razloga, jer sve ono što Cetinje ima fali ostalim gradovima naročito Podgorici. Prepuno zelenila, divna klima, a cio grad je jedan veliki kulturno istorijski spomenik. Na svakom ćošku se to osjeti. Cetinjani poznati i po svom humoru su dobri domaćini tako da ćete se osjećati jako prijatno kao novajlija medju njima.

Ono što nas takodje zanima da li se isplati ulagati u ovo mjesto. Da. Turizam kao glavna privredna djelatnost je dobila na zamahu . Sve više je turista a sezona u ovom malom mjestu sve duža. Izdavanje stanova cvjeta naročito na dnevnom nivou. Zato smo odlučili uvrstiti u ponudu i nekretnine sa Cetinja. Ovog puta Vam nudimo jednu manju zgradu , koja se nalazi blizu poznatog šetališta, a od poznatog i renomiranog investitora. Zgrad je lijepo ušuškana u mirnom dijelu, ali je povezana sa glavnom saobraćajnicom, tako da ne brinete za prilaz. Parking mjesta ima dovoljno.

Prodaja stanova CetinjeUnutrašnjost

Ono što smo prvo primijetili je kvalitet materijala koji su korišteni, i veoma dobra izolacija. Sa obzirom na veoma hladne zime na Cetinju, taj podatak će vam biti od koristi. Prostorije su veoma funkcionalne, i vodilo se računa da se ne izgubi na prostoru i da se iskoristi svaki centimetar. Moderna instalacija interneta, kablovske tv i ostalo je takodje sastavni dio opreme. Sredjivanje unutrašnjih prostorija je u toku tako da će sve biti vrlo brzo završeno.

Podovi su od parketa, da ovo mjesto izgleda još topljije a spoljna bravarija je aluminijska za dodatan komfor. Zgrada posjeduje lift, iako nije velike spratnosti za one koje mrzi ići stepenicama. Stanovi koje mi nudimo su na nižim spratovima. Kompletan utisak je da kupovinom ove nekretnine radite dobar investicijski iskorak za svoju budućnost. Naše predvidjanje je da će ove nekretnine samo rasti.

Postoji mogućnost i kupovine podzemne garaže uz doplatu.

Prodaja stanova CetinjeUslovi

Stanovi se prodaju za keš ali postoji i mogućnost kompezacije za jednosoban stan u Podgorici. Ostalo po dogovoru.

 

Slične nekretnine