Prodaja stanova | Luksuzan stan Podgorica | Montenegro
kralja nikole podgorica
P R O D A T O 92,000€ - Stanovi
55 1 Soba 1 Kupatilo

Luksuzan, jednosoban stan u centru grada

LuksuzanLokacija i prilaz

Zgrada u kojoj se nalazi ovaj luksuzan stan je poznata zgrada “ Nikić “ i u pitanju je novogradnja. Nalazi se u centru grada, na obali rijeke “ Ribnica „. Na ovom mjestu je počivala i stara Podgorica, a u blizini se nalazi i čuveno naselje “ Stara Varoš “ kao i “ Sahat Kula „.  Donji dio zgrade je prema rijeci, gdje je uradjen prostor za odmor i šetalište. Ulaz u zgradu je sa ulice, koja izlazi na bulevar. Već na prvi pogled možete zaključiti da se radi o jako kvalitetnoj gradjevini. Ulaz je prostran, uredan i dobro održavan. Zgrada posjeduje najmoderniji lift, a ulazni hodnici su sigurnosno obezbijedjeni i veoma prostrani. Tu je video nadzor, sa interfonima, kamere, i sigurnosna ulazna brava. Ovdje ćete se osjećati veoma sigurno.

Luksuzan

skica

Unutrašnjost stana

Debela, kvalitetna ulazna vrata vas propuštaju u ulazni hol, koji je dovoljno prostran. Iz njega se ulazi u druge prostorije. Unutrašnji prostor sadrži, dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i ulazni hol. Sve je sasvim dovoljnih dimenzija. Radi lakše orjentacije, mi smo za vas premjerili prostor i uradili skicu. Na uredjenju stana se nije škrtarilo. Zidovi su uradjeni u štatulato tehnici “ Ottocento “ koja daje efekat satena sa sitnim zrncima koje se reflektuju pod dejsvtvom svjetlosti i daju materijalu prefinjenu eleganciju. Ottocento je napravljenpo najsavremenijoj tehnologiji, garantuje trajnost i perivost.

Okvirno cijena po m2 se kreće od 15-40 eura. U stanu su takodje uradjeni spušteni plafoni, a u kuhinji dominira “ Barisol “ rasvjeta. Ova rasvjeta je u stvari spoj arhitekture i svijetla. Omoguću je da se prostor osvijetli jednolikim difuznim površinama. Svijetlo je promenjivo, a mogu se uraditi i 3d, zaobljene i ravne površine. Naš utisak je jako pozitivan.

LuksuzanUnutrašnja stolarija je nestandardna, od punog drveta. Podovi su parket i kvalitetna keramika. Kupatilo ima i podno grijanje. Za klimatizaciju je zadužen split sistem, u svim prostorijama. U spavaćoj sobi se nalazi i dodatni tv sa priključcima za internet. Stan  se prodaje potpuno opremljen namještajem, koji je skupocen. Navešćemo samo primjer trpezarijskog stola sa stolicama koji vredi više od 2500 eura.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za keš. Svojina je 1/1. Pravo prodaje je dobila agencija za nekretnine Pisco Real Estate. Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nam se obratite. Tu smo uvijek za vas !

 

Mapa

Slične nekretnine