Prodaja stanova | Zagorič kod Mupa | Podgorica
piperska
P R O D A T O 45,000€ - Stanovi
54 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan 54m2 kod Mupa u Zagoriču

Lokacija

Stan se nalazi u zgradi preko puta Mupa. Prodaja stanova u ovom dijelu grada je u punom zamahu i predstavlja traženu lokaciju. Zgrada u kojoj se ova nekretnina nalazi je izgradjena prije nekih 10 godina i u dobrom je stanju. Ulaz je obezbijedjen interfonom, i sigurnosnom bravom. Stan se nalazi na 5 spratu, koji je ujedno i poslednji. Parking prostor je predvidjen za stanare zgrade i za sad ga ima dovoljno. Zgrada je termički izolovana sa demit fasadom.

Unutrašnjost

Unutrašnji raspored je klasičan što znači da se iz ulaznog hola dolazi do svih ostalih prostorija. Kad smo kod kod ulaznoh hola, on je prostran i veoma dobro iskorišten. Kompletan prostor je iskorišten za plakare, kojih ima više nego dovoljno za odlaganje garderobe i obuće. Sve je prilagodjneo prostoru i radjeno po narudžbi.

Dnevna soba se nalazi u produžetku i veoma je prostrana. Prostor izmedju dnevne i kuhinje je iskorišten za veliki trpezarijski sto koji je uradjen od punog drveta. Ugaona garnitura je „Simpo“, i jako je kvalitetna, a pruža više nego dovoljno mjesta za sjedjenje. Takodje se može i razvlačiti, što daje dodatno prostora za smještaj. Kuhinja je lijepo uklopljena i radjena po mjeri. U prodajnu cijenu su uračunati i svi elementi iz kuhinje, koji su takodje poznatih proizvodjača.

Prodaja stanovaSpavaća soba je prostrana i takodje opremljena kvalitetnim namještajem od čega se izdvaja francuski ležaj „Maja Lux Slovenija“. Tu je i veliki američki plakar za garderobu. Kupatilo je potpuno opremljeno sa uredjajima i kao takvo se prodaje.

Iz dnevne sobe se izlazi na lijepu terasu sa koje se pruža pogled na grad. Terasa je jednim dijelom i natkrivena, a postoji mogućnost i potpunog zatvaranja.

Posle naše procjene i pregleda svih detalja ove nekretnine zaključujemo da nije potrebno ulaganje. Navešćemo samo neke mane i prednosti ove nekretnine:

Prednosti su svakako lokacija, jer ste na par minuta vožnje od centra grada, a tu je i predivno brdo Gorica kao mjesto za relaksaciju i odmor. Takodje ovaj dio se ubrzano gradi i nalazi se u neposrednoj blizini budućeg „City Keja“. Od mana svakako bi naveli činjenicu što zgrada nema lift, a stan se nalazi na petom spratu, ali kao kompezaciju budući vlasnici dobijaju nižu cijenu nego što je tržišna za ovaj dio grada.

Uslovi prodaje

Nekretnina se nalazi u svojini 1/1 i nema opterećenja i skrivenih mana. Agencija Pisco Real Estate je dobila pravo prodaje pa ćemo za sve dodatne informacije biti na usluzi.

 

 

 

Karakteristike

Mapa

Slične nekretnine