Prodaje se dvosoban namješten stan u centru Budve
Prodaja 85,000€ - Stanovi

Prodaje se dvosoban namješten stan u centru Budve

Lokacija

prodaja stanova crna gora nekretnine budva bečićiStan se nalazi na izuzetnoj lokaciji u blizini glavnih institucija u Budvi.  U pitanju je namješten dvosobni stan. Oko zgrade je uređen gradski parking plac koji se naplaćuje, međutim, može se pronaći i besplatno parking mjesto u neposrednoj blizini. Udaljenost od mora je nekih 400m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi veliki broj maloprodajnih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, pekara, osnovna i srednja škola, kao i veliki broj kako manjih tako i većih super marketa, piljara i objekata sa brzom hranom.

Unutrašnjost

prodaja stanova crna gora nekretnine budva bečićiStan ima 43m2. Zgrada je urađena od najkvalitetnijih materijala vrhunskog kvaliteta. U pitanju je luksuzno namješten stan po veoma visokim standardima sa kvalitetnim namještajem. U stanu je ugrađena klima. Stan ima dvije spavaće sobe, dnevnu sobu sa kuhinjom, dva kupatila i terase sa pogledom na grad i more. Stan je luks namješten. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski opremljenom kuhinjom i modernim dizajnom namještaja. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine