Prodaje se dvosoban stan u Tivtu
Prodaja 99,000€ - Stanovi
56 m2 2 Soba 1 Kupatilo

Prodaje se dvosoban stan na Seljanovu, u Tivtu

Lokacija

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, naselju Seljanovo, koje je nadomak centru Tivta i gdje se nalazi sve što vam je potrebno.

Odmah preko puta teniskih terena Porto Montenegra, na udaljenosti od svega 350m od mora, na trećem spratu uređenog bloka zgrada, smješten je ovaj izuzetno interesantan stan. Blok zgrada je okružen velikim zajedničkim parking prostorom, te parking nije problem.

U neposrednoj blizini se nalazi supermarket, pekara, restorani, apoteka i naravno Porto Montenegro, sa svim njegovim pogodnostima. Osnovna i srednja škola su na svega 600m od zgrade.

 

Eksterijer

Blok zgrada u kom se stan nalazi je star oko 30 godina. Međutim, neka vas ovo ne obeshrabri, jer se radi o jako kvalitetnoj gradnji. Spoljašnost zgrade je solidno održavana, a ispred ulaza i oko bloka je drveće i zelenilo.

Ulaz i hodnici zgrada uglavnom su okićeni brojnim biljkama i cvijećem koje stanari održavaju.

Stan o kome je riječ se nalaz na 3. spratu i ima 56 m2. Zgrada nema lifta.

 

Enterijer

U originalnom dizajnu stan je bio jednosoban, međutim, trenutni vlasnik je prostranu terasu prenamijenio u drugu sobu. Osim dvije sobe, stan sadrži hodnik, prostrano kupatilo koje je u jednom trenutku renovirano, kuhinju u dvije linije, uz koju se nalazi i ostava što je danas rijetkost, a dnevna i trpezarija čine jednu prostranu cjelinu. Takođe, kupovinom ovog stana dobijate podrum (5 m2) i potkrovlje (4 m2), koji pripadaju ovoj nekretnini.

Stan ima centralno grijanje (na drva), međutim, kako je spoljašnja bravarija eloksirana, stan južno orijentisan, a komšije iznad i ispod takođe griju, u potpunosti vjerujemo vlasnicima kada kažu da im je utrošak za energije za grijanje minimalan, te da centralno grijanje nisu koristili već nekoliko godina za redom.

 

Naše mišljenje

Lokacija stana je fenomenalna. Kvalitet gradnje dokazan godinama. Svojima je uredna, bez opterećenja i vodi se na jednog vlasnika. Stan zahtijeva minimalna ulaganja (zavisno o vašim željama i potrebama).

Ova nekretnina vam možebiti lijep dom i dobra investicija.

 

Ukoliko Vam je potrebno više informacija ili želite da organizujemo posjetu i prezentaciju ove nekretnine, budite slododni da kontaktirate našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор