Prodaje se jednosoban stan na obali mora – Herceg Novi
Prodaja - Stanovi
62 1 Soba 1 Kupatilo

Prodaje se jednosoban – Herceg Novi 62m2

Prodaje se jednosoban stan na obali mora - Herceg NoviLokacija

Lokacija stana je izuzetno atraktivna i nalazi se u zgradi na hercegnovskom šetalištu, pored čuvenog gradskog lokala „Pivnica„. Provesti ljeto na ovm mjestu je pravi užitak, a more je na svega par koraka od stan.

Enterijer i dizajn

Stan je jednosoban, a njegova kvadratura je 62m2. Najveća prednost ovoga stan jeste pogled na more sa arhitektonski uređene terase koji bi vas sigurno očarao. Struktura stana se sastoji od dnevne sobe na koju se nadovezuje kuhinja, a spavaću sobu od dnevnog boravka odvaja veliki ugradni orman. Kupatilo je renovirano a sanitarije i keramika je pažljivo birana i vrhunskog kvaliteta. Enterijer stana dizajniran sa ukusom, vodilo se računa o najsitnijim detaljima i sitnicama. Podovi, boje zidnih površina, spoljašnja i unutrašnja bravarija su takođe dio enterijera stana a pri tom su vrlo kvalitetni i lijepo uklopljeni. Tu je i terasa sa prelijepim pogledom a čiji prostor je popunjen vanjskim namještajem na kojem možete boraviti u svako doba dana.

Prodaje se jednosoban stan na obali mora - Herceg NoviStan se prodaje za gotovinu.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica