Prodaje se jednosoban stan na Seljanovu
[email protected]
Prodaja 100,000€ - Stanovi
48 1 Soba 1 Kupatilo

PRODAJE SE JEDNOSOBAN STAN NA SELJANOVU

 

Lokacija

Stan se nalazi u lijepo uređenom naselju Seljanovo, koje je nadomak centru Tivta i gdje se nalazi sve što vam je potrebno.

Zgrada u kojoj se nalazi stan je svega 600m udaljena od mora, na drugom spratu. Zgrada je okružena velikim zajedničkim parking prostorom, te parking nije problem.

U neposrednoj blizini se nalazi supermarket, pekara, restorani, apoteka, vrtić i naravno Porto Montenegro, sa svim njegovim pogodnostima. Osnovna i srednja škola se nalaze na oko 700m od zgrade

 

Eksterijer

Zgrada u kom se stan nalazi je starsvega oko 3 godine i radi se o kvalitetnoj gradnji.  Oko zgrade se nalazi uređen parking, dostupan stanarima. Ulaz i hodnici zgrade su čisti i održavaju se.

Stan o kome je riječ se nalaz na 2. spratu i ima 48 m2. Zgrada ima lift.

 

Enterijer

Po strukturi se dakle radi o jednosobnom stanu, koji dakle sadrži spavaću sobu koja ima izlaz na balkon, dovoljno prostrano kupatilo, hodnik u kome staje i ormar, kao i kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu koje čine jednu veću prostornu cjelinu i takođe imaju izlaz na već pomenuti balkon.

I spoljašnja kao i unutrašnja bravarija je kvalitetna i u besprekornom stanju. Podovi su obloženi kvalitetnom keramikom i parketom. Stan je orijentisan ka istoku, te u popodnevnim časovima možete uživati u hladovini na balkonu, a ipak imati pogled na more.

U stanu je ugrađena klima u dnevnom boravku, dok se u spavaćoj sobi nalazi zidni panel kao dodatno grijno tijelo u slučaju potrebe.

 

Naše mišljenje

Lokacija stana je veoma dobra. Svojina je uredna, bez opterećenja i vodi se na jednog vlasnika. Ulaganja u stan se ogledaju u potencijalnoj zamjeni postojećeg namještaja, ukoliko vam se isti ne dopada.

Ova nekretnina vam može biti lijep dom, ali i dobra investicija.

 

Ukoliko Vam je potrebno više informacija ili želite da organizujemo posjetu i prezentaciju ove nekretnine, budite slododni da kontaktirate našeg agenta.

Mapa

Agent Zorica Đurović – Agent za nekretnine Tivat

Zorica Đurović - Agent za nekretnine - Tivat

Zorica Đurović - Agent za nekretnine Tivat Zorica je naš agent za tržište Tivta i okoline. Veoma energična, komunikativna i strpljiva…
Know More

Contact

Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zorica Đurović - Agent za nekretnine - Tivat

Zorica Đurović – Agent za nekretnine Tivat