Stan idealan za advokatsku kancelariju | Centar Grada
Подгорица, Главни град Подгорица, Црна Гора
Prodaja 78,000€ - Stanovi
72 1 Soba 1 Kupatilo

Stan idealan za advokatsku kancelariju

Lokacija

Stan se nalazi u ulici Karadjordjeva, u centru grada. To je ulica gdje je zgrada vlade, i veoma je lijepa i zelena.Takodje tu se nalazi i viši sud a nedaleko i državno tužilaštvo.  Parking se nalazi sa unutrašnje strane zgrade. Zgrada je starije gradnje ali jako dobra. Ulazi se održavaju i imaju skupštinu stanara. Radi se o zgradi veoma debelih i masivnih zidova pa nikakva dodatna izolacija nije potrebna. Napomenućemo da se urbani život grada vraća u centar, pa stoga ova investicija može biti i veoma profitabilna u budućnosti.

Unutrašnje uredjenje

Stan je djelimično renoviran, ali ono što bi vas najviše zanimalo je da su promijenjene vodovodne i kanalizacijone cijevi, kao i električne instalacije. Takodje veliko kupatilo je u potpunosti renovirano, i po našem mišljenju veoma lijepo. Podovi su kombinacija keramike, parketa i laminata.

Prodaja Stanova Podgorica - Jednosoban centarBalkona ima dva, jedan sa strane ulice a drugi sa strane dovrišta. Stan je okrenut u smjeru sjever – jug.

Unutrašnja stolarija je izvorna, drvena i na vama je da odlučite da li biste je reparirali ili mijenjali sa novom. Plafoni su visoki, iznad današnjih standarda što ovom prostoru daje više komoditeta. Po strukturi ovo je veliki jednosoban stan, ali postoji mogućnost da se napravi dvosoban, ili kao što mi predlažemo za neku advokatsku kancelariju da se preuredi po želji.

Spoljna bravarija nije mijenjana, drvena je sa duplim prozorima.  Ako bi postojala mogućnost lijepo bi je bilo zadržati uz odredjenu restauraciju.

Po našoj procjeni ovdje bi trebalo uložiti za potrebe kancelarije do 10 000 eura da bi dobili jedan otmen moderan prostor.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš, kompezacije se neće razmatrati, a ako pokažete interesovanje rado ćemo vam prezentovat ovu nekretninu. Ako vam se dopada naš rad možete nas podržati tako što ćete lajkovati našu fb stranicu ili pak ponuditi vašu nekretninu za prodaju ili izdavanje.

[wpforms id=“1828″]

Mapa

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović