Stanovi na moru | Prodaja | Bečići Montenegro
Prodaja 99,000€ - Stanovi
56 1 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

Jednosoban stan u Bečićima od 56m2

Stanovi na moruLokacija

Ovaj stan se nalazi u novoizgradjenoj zgradi koja se nalazi na svega 50m od glavnog magistralnog puta Budva – Sveti Stefan. Predstavlja odličnu lokaciju zato što je dovoljno blizu mora a opet sa druge strane ima  lijepu prirodu kao okruženje i potreban mir za odmor. U blizini protiče i potok, koji daje ovom predjelu egzotiku i svježinu.Zgrada je kvalitetne gradnje a završna obrada je takodje na zavidnom nivou. Ova nekretnina posjeduje i garažno mjesto koje je u sklopu ove cijene. Budva kao glavno mjesto zabave je udaljena svega 5 min vožnje.

Unutrašnje prostorije

Stan je uredjen i opremljen u potpunosti, sa modernim i funkcionalnim namještajem. Namještaj je prilagodjen za izdavanje, tako da se dnevna garnitura može koristiti i za spavanje.Veoma je svijetao jer veliki stakleni otvori propuštaju više nego dovoljno svjetlosti. Prostorije su dovoljno prostrane. Dnevna soba, spavaća soba, kuhinja i kupatilo čine jednu lijepu cjelinu. Za sate odmora tu je i prostrana terasa sa koje se pruža pogled na okolnu prirodu. Stan se nalazi na nižem spratu. Preko ljeta ova nekretnina donosi značajan prihod od rentiranja, pa ako gledate sa te strane sigurno će vam se isplatiti. U blizini ove lokacije se nalaze svi važniji hoteli. Podovi su uradjeni od parketa i keramike i veoma su zahvalni za održavanje.

Uslovi prodaje

Ova nekretnina je ponudjena našoj agenciji i prodaje se za keš. Imali smo uvid u sva dokumenta svojine tako da je svojina čista i bez opterećenja. Za sve zainteresovane koji žele pogledati  obratite nam se a mi ćemo Vam rado izaći u susret. Agencija je uradila fotografije ove nekretnine sa profesionalnom opremom. Ukoliko i vi želite da vam na sličan način prezentujemo nekretninu obratite nam se putem maila, ili naše kontakt forme. Pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko samo želite fotografije, video ili snimanje dronom kliknite OVDJE.

 

Slične nekretnine